Modern Combat 4: Zero Hour v1.1.0 (Non-Root/Offline)

Sponsorlu Bağlantılar

Criver

Üye
1. partı çıkardıysan tamamdır iş o ztn diğer partlarla birlikte çıkarmış toplam boyut 1.91 gb olmuş :)

çesa21

Üye
tamam baskan onu nasıl atayım bluetooth atmıyo cok buyuk dıye atıp kuranlar nasıl yapıyo oynuyo

Criver

Üye
Telefonu bilgisayara bağla öyle at :D:D

çesa21

Üye
eyvallah ben bunu dusunemedım note 2 var bende baglıyorum kıes uzerınden bısey atamıyorum alamıyorum

Criver

Üye
Menü>AYARLAR>Diğer Ayarlar > USB yardımcı uygulamaları > Belleği PC'ye bağlayı seçin Ve telefonu PC ye bağlayın Gelen soru varsa evet deyip geçin sonra çıkan dosyayı Android>obb'ye atın (apkYı atmayı unutma) :D Sonra Telefonda gene bi seçenek olcak ona basın ' Telafonu Pc'den çıkart ' gibi bişey ona basın telefonu çıkartın apkyı yükleyin :D:D

- - - Eklendi - - -

Bi ses ver :D:D:pro: Oldu mu?

memeto9898

memeto9898

Üye
Sd Dosyasını Çekmek İçin Wi-Fi'ye basıyorum Sonra Hiç Birşey Dolmadan Oyun Yüklendi Diyor Sonra Girmiyor İlla PC'den Mi İndirmem Lazım SD'yi ?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
memeto9898

memeto9898

Üye

Evet wifi üzerinden indirmiyor.
İndirdim Atıyorum Telefona :) Baya Uzun Sürcek Gibi :(

- - - Eklendi - - -

Ellerine Sağlık Süpersin :) Bide bunun Gibi Sağlam Gangstar Rio Bulabilrsen Çok İyi Olur :)

bu Arada Telefonu Satmayı Düşünüyordum Bu Oyundan Sonra Satmam Herhalde Tekrar Ellerine Sağık Denenen Cihazlara Motorola XT615 Ekleyebilirsin :)

A N D Y

A N D Y

Üye
Galaxy s sorunsuz çalışıyor :tşk:

Sky.luck

Üye
Benim telefon root felan değil pek anlamıyorum zatende. Dosyaları indirdim söylenen gibi yaptım oyun açıldıktan bir süre sonra kapanıyor yardım lütfen ?

memeto9898

memeto9898

Üye
Benim telefon root felan değil pek anlamıyorum zatende. Dosyaları indirdim söylenen gibi yaptım oyun açıldıktan bir süre sonra kapanıyor yardım lütfen ?
Direk Mi Atıyor Yoksa Hata Mı Veriyor ?

darkhan1234

Üye
Ellerine sağlık kardeş

Criver

Üye
Benim tablete yüklemiştim ilk sürümünü kasmıştı acaba şimdi de kasar mı? :D :D altta özellikler :)

memeto9898

memeto9898

Üye
Benim tablete yüklemiştim ilk sürümünü kasmıştı acaba şimdi de kasar mı? :D :D altta özellikler :)
Tabletin Özelliklerini Bilmiyorum Ama 800 MhZ İşlemcide Kasmadı :D Yükleyip Nicki'ni Buraya Yazarsan Sevinirim Online Oynarız :)

anilari35

anilari35

Üye
Ayıptır sorması sizi kim moderatör yaptı 'Anıl' paylaşım yapıyoruz konuları çöpe taşıyorsun yaptığın paylaşımlara teşekkür mesajı yazıyoruz üşenmeden tenezzül ediptde bi rica ederim demiyorsun(Site yetkilileri içinde sadece sen böylesin)anlamıyorum amacının ne olduğunu

memeto9898

memeto9898

Üye
Ayıptır sorması sizi kim moderatör yaptı 'Anıl' paylaşım yapıyoruz konuları çöpe taşıyorsun yaptığın paylaşımlara teşekkür mesajı yazıyoruz üşenmeden tenezzül ediptde bi rica ederim demiyorsun(Site yetkilileri içinde sadece sen böylesin)anlamıyorum amacının ne olduğunu
Forumda Birden Fazla Yerde Görev Alıyorsa Oraları Takip Edip Kendi Konularına Bakmakta Gecikebilir, Böyle Kalabalık Bir Sitede Mod.'luk Zor Olsa Gerek... Bazı Sitelerde Mod'luk Yaptığım İçin Biliyorum...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Yaptığınız paylaşımlar kurallar çerçevesinde değilse yapılan işlem gayet yerindedir, yetki verdiğimiz moderator arkadaşlar bu görevi layıkıyla yerine getirdiğini bilmekteyiz.Bu konu ya Anıl arkadaşımızda dahildir.Tüm yöneticiler olarak amacımız burada paylaşımların hızlı,anlaşılır ve kurallar çerçevesinde kişilere sunmaktır.Burada herhangi bir konuyu yada mesajı bize bildirerek destek alabilirsiniz.Ancak görev verdiğimiz kişi yada kişileri alenen ve yersiz eleştirme hakkını size vermez.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Anil-D

Anil-D

Üye
kardesım ayıp edıyosun nextman ve ANIL on numara adamdır bana yardımları cok olmuştur beyenmiyosan cık kapı orda :off:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kardesım ayıp edıyosun nextman ve ANIL on numara adamdır bana yardımları cok olmuştur beyenmiyosan cık kapı orda :off:

Tamam açıklama yapılmıştır.Biz kimseyi kovmayız aksine kazanmak için yardımcı olmaya çalışırız.Bizler burda yardım ve paylaşım için varız.

Anil-D

Anil-D

Üye
ama efendim ben neyse peki

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt