Acil cevap küçük bi soru

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Acil cevap küçük bi soru
Beyler arkadaşla tartışıyoruz orta yol bulamadik S4 ün daha iyi olduğunu iddaa ediyo ekran bakimindan bende htc one daha iyi parlak ve keskin bi ekrani var diyorum hangimiz yanılıyoruz?

Invoke

Invoke

Üye
HTC One daha iyi bence. S4de kötü değildi, gördüğüm kadarıyla, pek tartışılacak bir durum yok bence :D

theeternal

theeternal

Üye
bana sorarsan htc one daha iyi ama s4 ünde cok daha ıyı ozellıklerı var ama s4 ünde kamerası iyi o yüzden aynı gibi :D

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Belirgin olarak şu iyi diyemeyiz mi yani :D ( ekrandan bahsediyorum)

The Shadow

The Shadow

Üye
Kisiden kisiye degisebilir. İkisinin de guzel ozellikleri var. Tartistigin kisiye s4 un ozellikleri daha iyi gelmis olabilir. Zevk meselesi ama bence de htc one

sivasligazi

Üye
htc one ' a güneş yandan geldiğinde ekran cok kötü oluyor.. s4 az farkla daha iyi bence..

bi noktaya daha değinmek lazım oldu ki htc nin ekranı daha parlak çıktı.. s4 ve one parlaklıkla telefonu kullanırsa pil bakımından s4 yaklaşık %30-40 gibi bir oranla daha iyi dayanır. bu yüzden one daha iyi olsa bile uzun süre şarj edecek imkanı yoksa düşük parlaklığa mahkum

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
İkiside iyi s4 buluyorsanız daha ne istiyonuz

Invoke

Invoke

Üye
Adam sadece ekranı sormuş ya, kendine göre özellikleri varı sormuyor...
Şöyle soralım? S4'ün Amoled'i mi One'ın IPS'i mi?

emreli01

emreli01

Üye
her türlü htc one

skylinegti

skylinegti

Üye
bence kesinlikle htc one telefon ips ekran kullanıyor ve gerçekçi renkler gösteriyor ,s4 amoled kullanıyor ve renkler çok yapmacık duruyor...

cortex47

cortex47

Üye
s4 ezer geçer her bakımdan htc one'ı

TheMadness

TheMadness

Üye
HTC One

furkey

Üye
s4 ezer geçer her bakımdan htc one'ı

ezer geçer? :D iyi iyi böyle devam :D

bu arada ana konuya gelecek olursak arkadaşına ppi değerlerini, renklerin doğallığını ve dizilim farkını gösterebilirsin. Ama her samsung fanboy gibi yine s4 daha iyi samsung bu s4 şöyle s4 böyle diyecektir bence ondan çok takılma derim.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Benchmark testlerinizi karşılaştırın daha iyi :)

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Sadece şüphe ama herkes glbenchmark 2.7 versiyonunu kullanırsa bir sorun olmayacak ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt