s3 mini mağaza tavsiyesi ?

Sponsorlu Bağlantılar

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini mağaza tavsiyesi ?
Beyler s3 mini alacam yarın akşam media marktten almayı düşünüyorum yamuk yapılan arkadaşmz varmı media marketten bi yardımcı olun yoksa teknosadan alacam 50-100 fazla verip

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ben s4 mini aldim herhangi bir olumsuzlukla karsilasmadim

• Beğen
Tepkiler: adnlburak33

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi

Hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

Alan arkadaşlarım var sorun çıkmadı bugüne kadar.

Grey mal satıyolar dyolar kardeşm garanti yok yani varda tele bişe olursa kendileri yapıyor kendi teknik servisinde samsumngla alakası yok gibi duyumlar aldım ne kadar dogru ne kadar yanlış alanlaradn öğrenelim dedim :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Grey mal satıyolar dyolar kardeşm garanti yok yani varda tele bişe olursa kendileri yapıyor kendi teknik servisinde samsumngla alakası yok gibi duyumlar aldım ne kadar dogru ne kadar yanlış alanlaradn öğrenelim dedim :)

Samsung turkiye garantili dostum

• Beğen
Tepkiler: adnlburak33
Puck

Puck

Üye
Teknosa pahalı oluyor hep bence diğerlerinede bak .

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi

Samsung turkiye garantili dostum

Ben tarsusta yaşıyorum media mrkt Adana da ordan alacam kısmet olursa her hangi bir sorun çıkarsa samsung yetkili servisine götürebiliyormuyorum + telefonlar kore malmı telinin arkasına baktınmı kardeşm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ben tarsusta yaşıyorum media mrkt Adana da ordan alacam kısmet olursa her hangi bir sorun çıkarsa samsung yetkili servisine götürebiliyormuyorum + telefonlar kore malmı telinin arkasına baktınmı kardeşm

Imeide /01 yazıyor sanirim finlandiya

sinanadsoy

Üye
Ben 1 ay önce medya marktan aldım 799tl ye genpa garantili daha hiç bir sorunlada karşılaşmadım

metika

Üye
betpa ben ordan aldım 2 yıl garantili

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi
Beyler s3 mini 1080p video oynatablıyormu

Üst Alt