Konuşma Paketi + İnternet

Sponsorlu Bağlantılar

sinan9006

Üye
    Konu Sahibi
Konuşma Paketi + İnternet
Arkadaşlar şuan güncel olan en uygun Konuşma Paketi + İnternet önerileriniz nelerdir ?

crazypaker

crazypaker

Üye
Kardeşim öyle uygun bir tarife bulamadım bende 3 gün önce pttcell başvurdum vodafone kampanya vermiyor artık yarında tasıma islemim tamamlanıyor ve pttcelli oluyorum 2.hattımda vodafone du onuda tasicam 4 yıldır iki hattmda vodefone du ama hic bir kampanya yok cepnetide kaldırdıktan sonra iyice bitti bütçe sıkıntn yoksa vodafone'nun birtek Red tarifeleri güzel bi göz at istersen yada pttcell gecip sınırsz internet heryone konusma ve her yone mesajlasma 14 tl birde bunu düsün derim ben.

mertekin34

mertekin34

Üye
Vodafone'da yok sanırım.

Cihanel

Cihanel

Üye
Kardeşim öyle uygun bir tarife bulamadım bende 3 gün önce pttcell başvurdum vodafone kampanya vermiyor artık yarında tasıma islemim tamamlanıyor ve pttcelli oluyorum 2.hattımda vodafone du onuda tasicam 4 yıldır iki hattmda vodefone du ama hic bir kampanya yok cepnetide kaldırdıktan sonra iyice bitti bütçe sıkıntn yoksa vodafone'nun birtek Red tarifeleri güzel bi göz at istersen yada pttcell gecip sınırsz internet heryone konusma ve her yone mesajlasma 14 tl birde bunu düsün derim ben.

peki pttcel kapsama nasıl her yerde çekiyo mu

semihguney

semihguney

Üye
peki pttcel kapsama nasıl her yerde çekiyo mu

aveanın alt yapısını kullanıyor , avea sizin orda çekiyorsa sorun olmaz

- - - Eklendi - - -

ama faturalı bu ıyi düşün bence