telefon hatta os tavsiyesi lazim

Sponsorlu Bağlantılar

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
telefon hatta os tavsiyesi lazim
eylul ortasi gibi telefon almayi dusunuyorum aklimda i5 vardi yurtdisi arkadas alacakken sorun ciktigindan alamadi ve bende note 2 ve 2.el htc one ile i5 arasinda kaldim bunlari garantili temiz 2.el belki de sifir dusunuyorum ama kafam allak bullak oldu simdiye kadar ios kullanmadim cok detayli (incelemisligim var ) o yuzden kararsizim aceden de kurtulayim artik ;)

foreverthe

foreverthe

Üye
iOS al keyfine bak derim.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Sağlam bir android al derim

Samet.25

android alacaksan htc one al bence dusuk donaninli android bi ise yaramiyo ios alcaksanda i5 al kullan

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
Sağlam bir android al derim

zaten note 2 ve htc one var seceneklerde

- - - Eklendi - - -

android alacaksan htc one al bence dusuk donaninli android bi ise yaramiyo ios alcaksanda i5 al kullan

sonucta ayni para cikacak illa one ile i5 ayni fiyat ama note 2 de kafami kurcaliyor spen ve digerlerine gore ucuz olmasi avantaj ama ekrani buyuk ve kirilgan olmasi dezavantaj benim icin

- - - Eklendi - - -

htc one da kasma sorunu var mi yada kronik sorunlar ve guncelleme ne kadar alir

fk555897

fk555897

Üye
Bence iOS al. iPhone 5 çok güzel bir telefon.

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
kararim one olacak gibi apple cok narin bir cihaz soyulmasi yamulmasi vs bana uygun degil

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
bence 10 eylule kadar bekle butce sıkıntın yoksa

LimePie

LimePie

Üye
hayırdır 10 eylülde ne olacak ?

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
5s icin heralde

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
iphone 5s gelecek ve hatta yakın zamanda sony honami gelcek o manyak bı cıhaz

kaangul

Üye
Kesinlikle sony honami mukemmel bi cihaz.Eylule kadar beklenmeli bence

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
tanitim mi eylulde cikisi mi

- - - Eklendi - - -

telefon cok buyuk duruyor yari tablet mi olacak

5" honami
Büyük olan Togari (ZUltra) 6.44" Phablet olan...

- - - Eklendi - - -

Eylül ortalarında alacaksan az daha bekle Honami alınabilir ya da HTC'nin Samsung'un da Snapdragon 800lü cihazları çıkacak... Eylülde duyurulur biraz sonrada dağıtılır... Bir de LG G2 var o da hoş telefondu.
Android düşük olunca dandik oluyor, aceden bilirsiniz zaten ama üst seviyeler gayet iyi. Seviyorsanız iphone5de çok iyi cihaz, android kadar kurcalayamazsınız ama.

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
i5 sirf magazasi stabilitesi ve guncelleme destegi icin alinir ama eksi yonleride cok o yuzden bekleyeyim az daha arastirayim yeni cikacak telleri ace'i n73ten kurtulayim diye aldim ama aldigim ilk gun anladim dandik oldugunu kasiyordu n73ten beterdi :) kasan telefona alerjim var diyebiliriz ama sabredeyim az daha bana oneride de bulunabilirsiniz

age101

Üye
bence htc one derim telefon permormans ve özellikler bakımından iyi ayrıca müzik olayı bambaşka birşey gerek aksesuarı olsu gerek hopörleri olsun

badmus

badmus

Üye
Android OS Al Rahatına Bak :ehe

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
htc oneda simdilik sorunlar sunlar benim icin cizilmesi guncellemesi ve fullhd oldugu icin ilerde donanimin ekrani kaldiramamasi olabilir var mi kullanan bu cihazi sabah inceledim s4 ve i5 ile one i i5 herzamanki gibi sarji yok magazada :) ama pek icine sinmedi s4 guzel htc one tutusu puturlu arkasi insana guven vermiyor pek nedense

Takipçi Satın Al

Üst Alt