Beyaz renkli Sony Honami görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
IFA 2013‘e çok az bir süre kaldı. Almanya’nın Berlin şehrinde 4 Eylül tarihinde başlayacak olan etkinlik bir çok yeni cihaza ev sahipliği yapacak. IFA 2013′de yeni cihazlarını sunacaklar arasında Samsung ve Sony gibi firmalar ön plana çıkıyor. Samsung, yeni büyük ekranlı akıllısı Galaxy Note III‘ü tanıtırken, Sony de yeni amiral gemisi Honami’yi gün yüzüne çıkartacak.

Sony Honami’nin iddia edilen teknik özelliklerini verecek olursak eğer, akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. 2.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800‘den güç alırken, 2GB sistem belleği ile sunulacak.

Sony Honami‘nin en dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi de arka yüzünde gelecek olan 20MP kamera. Akıllı telefon LED flaş desteğine sahip be 1/2.3″ sensör büyüklüğüne sahip kamera barındıracak. Adreno 330 grafik işlemci yanı sıra Google Android 4.2.2 Jelly Bean üzerinde gelecek.

Yeni akıllı telefonun yeni görselleri geldi. Bu görsellerle beyaz renkli Honami de gün yüzüne çıkmış oldu.

Ekli dosyalar

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Tasarımı güzel olmuş.

Anil-D

Anil-D

Üye
tasarım biraz iphone benziyo

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Sonyde iyi telefon lar cikartiyor

fk555897

fk555897

Üye
Çok şık bir telefon olmuş. Sony bu telefonla başarılı işler yapabilir.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Z ye benzerliği ne derece ?

MrExpert

MrExpert

Üye
Bakalım z gibi hüsran olmasında.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
20mp iyiymiş,bu arada minion'u son zamanlarda çok görüyorum

Puck

Puck

Üye
telefonun altındaki boşluk neden kaynaklı ?Üstte sony varda alt bomboş :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Çekim seçeneklerinde 8 megapixel'den sonra 12 veya 13 megapixel olması gerekirdi.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ben lumiaya benzettim sanki :D

erko merko

erko merko

Üye
Altta o kadar boş yer var ve fiziksel tuş yok, bu ne saçma tasarımdır hiç beğenmedim.

Üst Alt