telefon tavsiyesi lazım

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiyesi lazım
s2 kullanıyorum yerine ne alabilirim,bu ara sony xperia ve lg telefonlar hoşuma gidiyor.s2 ayarı fiyat açısından çok yüksek olmayan hangi modeller alınabilir?
aklımda xperia ion var fiyat açısından da iyi ama s2den düşük diye okudum bir yerde,eşit özelliklere sahip ama işlemci yönünden s2 daha hızlı mı acaba? yada ne alınabilir.
birde bu sony xperiaları sıralarsanız yüksek özellikden daha düşüğe doğru nasıl gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
Bütçen ne kadar? eğer düşük bütçen var ise general mobile discovery öneririm kullanıyorum 1 ay oldu memnunum sorun varsa sorabilirsin özel mesaj ile :oke:

aydknakn

Üye
klasik cevap discovery

jr_arif

jr_arif

Üye
s2 kullanıyorum yerine ne alabilirim,bu ara sony xperia ve lg telefonlar hoşuma gidiyor.s2 ayarı fiyat açısından çok yüksek olmayan hangi modeller alınabilir?
aklımda xperia ion var fiyat açısından da iyi ama s2den düşük diye okudum bir yerde,eşit özelliklere sahip ama işlemci yönünden s2 daha hızlı mı acaba? yada ne alınabilir.
birde bu sony xperiaları sıralarsanız yüksek özellikden daha düşüğe doğru nasıl gidiyor.
S2 yi neden bırakmak istiyosun

• Beğen
Tepkiler: thedarkness90
Invoke

Invoke

Üye
Adam Xperia sıralayın demiş, yine gmd gelmiş :ah

Xperia L ve SP bu senenin f/p telefonları diyebiliriz (Xperialar için) L 800 SP 1250 lira.
İon almayın tavsiye etmem, eski işlemci kullanıyor, bence mantıklı olmaz ion.

S2'yi bırakıp mı Xperia alacaksınız? O da pek mantıklı olmaz, S2 işinizi görüyordur, zarar edebilirsiniz, satacaksanız vs, ayrı tabi...

kapakli511

kapakli511

Üye
o telefonlara şuanlık s2 bırakılmaz bence .

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
S2 varken onlar nedir kullan işte bana sorarsan

jr_arif

jr_arif

Üye

s2 her harükarda iyi bir cihaz sonucta ustune 2 model cıktı xperia onermem 1. cisi cok ısınıyo 2. cisi bataryası sabit 3. sude piyasa telefonu degil satarken cok zarar ediyosun

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
ben biraz daha bekle derim , s2 gibi harika bir cihaz kullanıyorsun daha eskimedi ki paran çok galiba :) şaka bir yana benden tavsiye çok harika 4 çekirdekli rami yüksek güzel cihazlar geliyor şu an için piyasadaki pahalı teller 2 aya kalmaz ciddi bir düşüş yaşayacak biraz daha bekle derim sonra pişman olursun

jr_arif

jr_arif

Üye

ben biraz daha bekle derim , s2 gibi harika bir cihaz kullanıyorsun daha eskimedi ki paran çok galiba :) şaka bir yana benden tavsiye çok harika 4 çekirdekli rami yüksek güzel cihazlar geliyor şu an için piyasadaki pahalı teller 2 aya kalmaz ciddi bir düşüş yaşayacak biraz daha bekle derim sonra pişman olursun

bencede s2 gibi bir cihaz 1-2 sene isini gorur arkadasın o sure zarfında biriken para ile bir cihaz alınabilir ama s2 yi yabana atmamak lazım s serisinin ilk 3 telefonundan biri sonucta degilmi

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
bencede s2 gibi bir cihaz 1-2 sene isini gorur arkadasın o sure zarfında biriken para ile bir cihaz alınabilir ama s2 yi yabana atmamak lazım s serisinin ilk 3 telefonundan biri sonucta degilmi
garantisi bitiyor ama onu napacağım,geçen s2 olan bir arkadaşın cam kırılmış artık nasıl oldu bilmem garantisi de yoktu 300tl istemişler telefon zaten 500 tl yapıyor!.bir kaç yere daha gösterdi aynı fiyat aralığında para istediler tamirine,ucuz ekran getirtip taktırayım falan diye düşünüyor ama verimli olur mu bilmem.birde kalite nasıl olur bilemem.

Üst Alt