Sony Xperia M bu ay Avrupa’da satışa sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xperia çatısı altında topladığı akıllı telefon modelleri ile başarılı üreticiler arasında yer alan Sony, 2013 içerisinde bir çok akıllı telefon modeli duyurdu. Bunlar arasında yer alan ve nispeten düşük fiyatlı modeli Xperia M’i Avrupa‘da satışa sunmaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre Xperia M, bu ay içerisinde Avrupa‘da satışa sunulacak.
Sony Xperia M, 4″ büyüklüğünde ve 480×854 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile birlikte geliyor. 1Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon S4 Plus yonga setinden güç alan Sony Xperia M 1GB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi sunuyor.

Sony‘nin yeni akıllı telefonun arka yüzünde 720p video kayıt yapabilen 5MP, ön yüzünde de 0.3MP kamera yer alıyor. İşletim sistemi olarak Google Android 4.1 Jelly Bean üzerinde çalışıyor.

Sony Xperia M‘in fiyatına gelecek olursak eğer, Rusya’da yaklaşık 332$, İngiltere’de de yaklaşık 302$ fiyat etiketine sahip. Ayrıca Xperia M ülkemizde de satışa sunulacak. Ancak Türkiye fiyatı şu an için belli değil.

Invoke

Invoke

Üye
800 filan olur herhalde :/

hikmet366

hikmet366

Üye
ya bu sony abarttı sanki durmadan BU telefonun duşük modellerini çıkartıyor

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Fiyatı uygun olursa iyi olur.

hikmet366

hikmet366

Üye
bilmiyorum benim düşüncem bu ama böyle telefonlar çıktıkça adamın aklı karışır tabi bütçeye göre telefon seçiyor ise tabi karışmaz

fk555897

fk555897

Üye
Fiyatına göre güzel telefon.

Üst Alt