Uygulama galax young- oyunlar acilmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

mykrop

Üye
    Konu Sahibi
galax young- oyunlar acilmiyor
Oncelikle herkese iyi gunler . Tam bu foruma yeni kaydoldumki telefonda sorun oldugunu farkettim :-) neyse konumuza donelim benim telefonum galaxy young (s5360) ve ultimate unity rom V8 yukledim fakat sorun suki telefon denedigim internet uzerinden olan oyunlari acmiyor ( 3-4 tane denedim ) ya acilip giris yapamiyorum yada hic acmiyor...
Bence romu orjinale dondurmek en mantiklisi ama onuda bulamadim heryerde romun guncellemeri mevcut sadece. Eger orjinal romu bulabilecegim biryer yada adres bilen varsa paylasabilirmi acaba? Simdiden cok tesekkurler , saygilar...

Not: Konuyu tam olarak nereye acacagimi bilemedim yanlis biryerdeyse ozur dilerim.

El Hadimi

El Hadimi

Üye
gercekten cok sagolun

kusura bakmayinda bunu okudum ve isime yaramaz. konuyu okuduysaniz guncelleme diyor ve baska romun uzerine kurulursa acilista kalir diyor ne yapmam gerekiyor anlayamadim :(

Kardeşim benim konularıma gir ve odin stock rom yükleme rehberi diye birşey var galaxy y ile ilgili örneklerimi verdim incelersen yaparsın insalah...

mykrop

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim benim konularıma gir ve odin stock rom yükleme rehberi diye birşey var galaxy y ile ilgili örneklerimi verdim incelersen yaparsın insalah...

cok tesekkurler eve vardigim gibi deneyip cevabi yazarim sagolun tekrar

Takipçi Satın Al

Üst Alt