DraStic Nintendo DS Emulatörü Geldi - En Hızlısı - Markette 7.99 $

Sponsorlu Bağlantılar

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Pes 13 ün download linkini verirmisin ve oyun hakkındaki düşüncelerini alabilirmiyim ?

Nintendo ds için pes 13 yok.Psp için pes13 var.Onu da ppsspp emulatoru ile oynayabilirsin.Forumda mevcut:
http://www.maxicep.com/android-oyun/pes-2013-turkce-100-calisiyor-6-818957.html#post6401201

lyon_69

lyon_69

Üye
:tşk: iyi bişey bu ya

abcderhan

Üye
Teşekkürler

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Kardeşim Pes 13 ün download linkini verirmisin ve oyun hakkındaki düşüncelerini alabilirmiyim ?
PPSSPP emulatorü çok kasıyor bu emulator üreticisi bu işe de el atsa gidip paralısını almazsam şerefsizim.

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
PPSSPP emulatorü çok kasıyor bu emulator üreticisi bu işe de el atsa gidip paralısını almazsam şerefsizim.

Psp nintendo ds'ye göre daha zor bir sistem.PPSSPP çıkmayana kadar daha PC'de bile düzgün çalışan PSP emulatörü yoktu.3-4 bin TL'lik bilgisayarlarda bile psp oyunları kasıyordu.PPSSPP daha yeni çıktı.O yüzden yakın zamanda güncellemeler ile hızlanır.Resmi sitesinde 3-4 güne 0.9 sürümü çıkacak deniliyor.

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
İnşallah

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Son sürüm r2.1.1a eklenmiştir.
Yenilikler:
What's New:
Version r2.1.1a:
- No longer requires BIOS/firmware (but will still use ones you've installed). ARM7 BIOS still needed for encrypted ROMs.
- Emulation of Pokemon Heart Gold/Soul Silver is improved (confirmed playable start to finish)
- Some games w/save game problems should be fixed
- Removed bluetooth requirement, can now install on more devices
- Screen swapping now allowed in portrait mode
- Fixed glitches w/on-screen controller opacity set to 0
- Fixed 'Assorted' cheat folder causing a crash

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Son sürüm r2.1.1a eklenmiştir.
Yenilikler:
What's New:
Version r2.1.1a:
- No longer requires BIOS/firmware (but will still use ones you've installed). ARM7 BIOS still needed for encrypted ROMs.
- Emulation of Pokemon Heart Gold/Soul Silver is improved (confirmed playable start to finish)
- Some games w/save game problems should be fixed
- Removed bluetooth requirement, can now install on more devices
- Screen swapping now allowed in portrait mode
- Fixed glitches w/on-screen controller opacity set to 0
- Fixed 'Assorted' cheat folder causing a crash

Türkçe please

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Türkçesi böyle galiba:
Artık emulatörün içinde bios var.Ama önceden yüklü olanlar kullansın.
Pokemon Heart Gold/Soul Silver'un emulasyonu düzeltildi.
Bazı oyunlardaki save problemi düzeltildi.
Bluetooth gereksinimi kaldırıldı.Uygulamayı 1 kere satın alarak daha çok cihaza yükleyebilirsiniz.
Ekran değiştirme portraid modda artık kullanılabilir.
Ekrandaki kontrollerdeki bazı hatalar düzeltildi.
Hile klasöründeki çökme düzeltildi.

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Sağol

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Up Up.

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
yaw arkadaşlar emülatör çok hızlı mükemmel (dsoid) den + (nds4droid) den de hızlı samsung note 1 de mükemmel çalışıyor paylaşım için saol...:sarıl:

erkay123456

erkay123456

Üye
Arkadasim ben anlamadim simdi dedigin gibi dowlondi attim sd kart ana yuzune sonracima oyuna girdim load new game ona bastim sonra verdigin dowlonda bastim acmiyor bana detayli bi sekilde anlatin lutfen

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim ben anlamadim simdi dedigin gibi dowlondi attim sd kart ana yuzune sonracima oyuna girdim load new game ona bastim sonra verdigin dowlonda bastim acmiyor bana detayli bi sekilde anlatin lutfen

Apk'yı yükle.Download klasörünü sd kartın ana dizinine at.Sonra emulatöre gir.İnternetten indirdiğin nds uzantılı oyunu load nds rom diyerek göster.Bende emulator yuklu degil.Telefon kaldırmıyor.En fazla bu kadar anlatabiliyorum.Butun emulatorlerde oyun böyle çalışıyor zaten.

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Son sürüm r.2.1.2a eklenmiştir.
Yenilikler:
- Fix for microphone bug in Zelda games
- Fix for Megaman Battle Network 5 Double Team DS
- Disabling sound shouldn't cause problems anymore
- Some changes in Google Drive handling
- Quick-saves don't override Auto-saves anymore
- Fixed cheat menu crashing if a cheat string contains invalid characters

AkiliBidik