Caps (İnternetsiz Sürüm) Mağazada !

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Boyut her güncellemede şişecektir ancak amaç zaten kullanıcıya Caps ve Karikatürleri Client taraflı kullandırtma olduğu için normaldir :)

İnternet Paketi olmayanlar için güzel olacak :)

Ugr288

Üye
Caps gönder kısmında capsi telefondan seçebilme gibi bir imkanımız olacak mı ?

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
teAtalay

teAtalay

Üye
Caps gönder kısmında capsi telefondan seçebilme gibi bir imkanımız olacak mı ?
Konu hakkında diğer yazılımcı arkadaşımla tartışıp size geri dönüş yapacağım.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Bir miktar belirleyip o miktarlara ulaştığında Caps ve karikatürler güncelleyeceğiz.

Programınız beğendimde sadece bir şikayetim olacaktı 752.capsdan otomatik olarak atıyor bende daha güncellemeyi yapmadım simdilik hafıza sorunum var ondan yapmadım

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Programınız beğendimde sadece bir şikayetim olacaktı 752.capsdan otomatik olarak atıyor bende daha güncellemeyi yapmadım simdilik hafıza sorunum var ondan yapmadım

En son ne zaman oldu ? Guncelleştirmeyi yaptıktan sonra döner misin bize ?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
en son bugün denedim

marazruno123

Üye
Yavru kurt szlkte caps arşivleri var birkaç milyon tane aşırt istersen :)) Bu arada eline sağlık

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hadi Hayırlısı :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Yavru kurt szlkte caps arşivleri var birkaç milyon tane aşırt istersen :)) Bu arada eline sağlık

Boş bir zamanımda yaparım yapmasına da görüntüler çok geç geliyor.
Bir de aynı olmamasına da dikkat ediyoruz
Ayrıca her gün güncellenmesi daha güzel çünkü diğer caps uygulamaları güncelleme yayınlamıyor ve aynı şeyleri görmek kullanıcı için iyi olmuyor.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
En son ne zaman oldu ? Guncelleştirmeyi yaptıktan sonra döner misin bize ?

uygulamyı bugün güncelledim ve ilk başlarda sorun yoktu sonra yine atmaya başladı güncelleme ile bir çare bulursan sevinirim emre bey :)

teAtalay

teAtalay

Üye
uygulamyı bugün güncelledim ve ilk başlarda sorun yoktu sonra yine atmaya başladı güncelleme ile bir çare bulursan sevinirim emre bey :)

Bana hangi durumda crash olduğunu tam olarak açıklar mısınız?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator

şimdi sorun şöyle oluyor atıyorum ilkin güncelleme yapmadan önce 740.'mı tam hatırlamıyorum ama neyse 740'cı caps'tan sonra ise bir sonraki cap's için ilerliyorum öbür caps'i göremeden atıyor hatta şöyle bir şey oluyordu proğrama yeniden girdiğimde uygulamayı açıyorum mesela açtığım 640daydı 740.resme geliyor orada atıyordu ama uygulamayı açınca 740.caps'den devam etmiyordu ve tekrardan 640.caps'a dönüyordu tekrardan güncelleme ile bu sorun yok olur zannettim ama biraz düzelmişti zannettiydim ama aynı hatayı bugünde alıyorum bugünde programı güncelledim ve biraz düzelme olduydu aynı hatayı yeniden verdi ustelikde bu seferde 840'mı 850lerdemi ne atıyor işin bir garip tarafı var 840'mı 850'li capslara kadar geldim yine attı ve yeniden girmeye çalıştığımda ise bu sefer 840'mı 850'mi orda savelediydi girdiğinde program resimi göremeden attı tüm durum bu kadar

- - - Eklendi - - -

birde ekstradan bir sorunum daha var onu da yazmayı unutmuşum mesela capsleri geziyorum bazı capslar görünmüyor yani resimleri yok hiç yoklar ekranla öbür capsa doğru ilerlemeye çalışıyorum ekran elle ilerletmiyır programın altında sağ ve sol sensörleri var onla ilerliyor ve şunu da gözlemledim ortalama 150 - 200 görünmüyor (yani bunlar kayıp capslar) bu capsların o kadarı yok

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
şimdi sorun şöyle oluyor atıyorum ilkin güncelleme yapmadan önce 740.'mı tam hatırlamıyorum ama neyse 740'cı caps'tan sonra ise bir sonraki cap's için ilerliyorum öbür caps'i göremeden atıyor hatta şöyle bir şey oluyordu proğrama yeniden girdiğimde uygulamayı açıyorum mesela açtığım 640daydı 740.resme geliyor orada atıyordu ama uygulamayı açınca 740.caps'den devam etmiyordu ve tekrardan 640.caps'a dönüyordu tekrardan güncelleme ile bu sorun yok olur zannettim ama biraz düzelmişti zannettiydim ama aynı hatayı bugünde alıyorum bugünde programı güncelledim ve biraz düzelme olduydu aynı hatayı yeniden verdi ustelikde bu seferde 840'mı 850lerdemi ne atıyor işin bir garip tarafı var 840'mı 850'li capslara kadar geldim yine attı ve yeniden girmeye çalıştığımda ise bu sefer 840'mı 850'mi orda savelediydi girdiğinde program resimi göremeden attı tüm durum bu kadar

- - - Eklendi - - -

birde ekstradan bir sorunum daha var onu da yazmayı unutmuşum mesela capsleri geziyorum bazı capslar görünmüyor yani resimleri yok hiç yoklar ekranla öbür capsa doğru ilerlemeye çalışıyorum ekran elle ilerletmiyır programın altında sağ ve sol sensörleri var onla ilerliyor ve şunu da gözlemledim ortalama 150 - 200 görünmüyor (yani bunlar kayıp capslar) bu capsların o kadarı yok

150-200 caps fazla bir rakam hemen capsleri kontrol ediyorum .. 10 -15 caps atlanmış evet tespit edilip sorun giderilecek merak atmeyin ..
Emre Beyde Bu aralar meşgul ama gidermeye çalışır.

teAtalay

teAtalay

Üye
İbrahim sorun aradaki Caps'lerin atlanması. Araları doldurup benimle iletişime geçersen yeni sürüm çıkartabiliriz. KarikaTUrk'te de Caps'te de

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
İbrahim sorun aradaki Caps'lerin atlanması. Araları doldurup benimle iletişime geçersen yeni sürüm çıkartabiliriz. KarikaTUrk'te de Caps'te de

emre bey benim anlattığım sorundan bir şey anladınız mı ve
soruna bir çözüm bulacak mısınız :)