------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

volyonden

Üye

sen büyük ihtimalle odin ile güncelleme yapacaksın. neden imeil çaktırdın kaçakmı telefon

evet dostun kaçak 1230 fiyatı duyunca dayanamadım. bu işinde acemisiyim :( şimdi en son 9505 güncellemesini nerden bulacağım biliyor musun ve nasıl yükleyeceğim odini indiriyorum ama konuya hakim değğilim. resimli anlatan var mı acaba sitede bulamadım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet dostun kaçak 1230 fiyatı duyunca dayanamadım. bu işinde acemisiyim :( şimdi en son 9505 güncellemesini nerden bulacağım biliyor musun ve nasıl yükleyeceğim odini indiriyorum ama konuya hakim değğilim. resimli anlatan var mı acaba sitede bulamadım

Az önce bir video anlatımı ekledim aynı şekilde 9505 son sürümü indirip yükleyebilirsiniz.

[video=youtube;PGYhAKR7Wg4]http://www.youtube.com/watch?v=PGYhAKR7Wg4&feature=c4-overview&list=UUftJsXkIqmhZnxZk39zXaiA[/video]

volyonden

Üye
Tamam dostum çok sağol. Videoyu izledim gerçekten çok yardımcı olacak bana. odini indiriyorum yarın videodaki gibi yapacağım

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cardanadam

cardanadam

Üye
İmei klon ile ilgili işlemler yasal değildir ve tüm sorumluluk sizlere aittir.Bu tip durumlara destek verilmeyecektir.Saygılarımla

ooo hoş geldin bayramın mübarek olsun nerelerdeydin bayram boyunca

- - - Eklendi - - -

ben orjinal romu root yaptım şimdi kullanmadığım sistem uygulamaları var kaldırsam acaba telefonu aptallaştırırmı

walkyourway

Üye
merhaba arkadaşlar Bayramınız kutlu olsun. Ben 2 haftadır S4 kullanıcısıyım, androidden hiç anlayışım yok diyebiliriz, telefonu İrandan aldım, rootladım, omega v10 rom yükledim (bunları forumlarda okuyarak yaptım, romu indirdiğim yerde custom rom yazıyordu ama bu custom ve ya stuck nedir bilmiyorum) versiyon 4.2.2 I9500XXUAMDK yazıyor, telefonu ne kies.le ne de telefonun menüsünden güncelleyemedim , şimdi Rusya Galaxy S4 I9500XXUBMF8 (cahilliğime sayın, bu orjinal rommu ? güncellememi nedir yani ? :) ) yüklüyorum bilgisayara, her halde bunu telefona odin.le yüklüycem, şimdi bunu yüklediğim zaman telefon orjinal romamı dönecek ? bu arada SuperSu uygulamasından rootu kaldırdım. Root.u kaldırmam bunu yüklememe mani olurmu ?

cankaan_x

Üye
.caner.

.caner.

Üye
Benim ekran cizildi :( hep jelatinle kullandim acaba jelatin altında kalan tozmu cizdi ?

Anil-D

Anil-D

Üye
abi jelatini niye söktün daha detay varmı bizmi yenıyizde

iOSait

iOSait

Üye
Arkadaslar telefonda kullandığınız uygulamaları vs söylerseniz ben yeji aldım pek alışamadım mesela bu akıllı bekleme filan nasıl kullanılıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
bende temple run var subway surf dolmuş driver var temle ozla brave modern combat bende yeniyim bilsem söylerim

iOSait

iOSait

Üye
Yav bide telefonu aldığından beri sarj etmedim şuan % 27 birazdan takacam sorun olur mu sarj etmediğim için aldığım zaman

Anil-D

Anil-D

Üye
ben aldgmda %40 dı bıtırdım taktım 16 saat sarjda durdu

Anil-D

Anil-D

Üye
1 saat 20 dk 3 gun deviriyor

iOSait

iOSait

Üye
Şarjı eski telefonuma göre daha iyi gidiyor

iOSait

iOSait

Üye
Ben sabah 8den beri araliksiz kullanıyorum oyun filan şarj % 46 suan

iOSait

iOSait

Üye
yav bu modern combat 4 biri apk+sd verebilir mi ?

Üst Alt