Android Telefon Kullananlar Mobil Ödemeyi Kapattırın

Sponsorlu Bağlantılar

mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon Kullananlar Mobil Ödemeyi Kapattırın
Çakallar Google Play'e normal uygulama gibi uygulama yerleştiriyorlar.Sonra normal kullanıcı indirince telefonununa Android'in uygulamalara verdiği geniş izinler sayesinde haftalık lira çeken dolandırıcı servislere sizin adınıza abone ediyor.

Bunun için hattınızın mobil ödeme servisini kapatmanız gerekmekte ;

Turkcell hatlar için : MOBILODEME IPTAL yazıp 7777'ye gönderin.
Vodafone hatlar için : MOBILODEME KAPAT yaaz 7878'e gönderin.
Avea hatlar için : 500'ü arayın veya online işlemlerden mobil ödemeye kapatın.

• Beğen
Tepkiler: watercity ve avcitalip

iOSait

iOSait

Üye
Çakallar Google Play'e normal uygulama gibi uygulama yerleştiriyorlar.Sonra normal kullanıcı indirince telefonununa Android'in uygulamalara verdiği geniş izinler sayesinde haftalık lira çeken dolandırıcı servislere sizin adınıza abone ediyor.

Bunun için hattınızın mobil ödeme servisini kapatmanız gerekmekte ;

Turkcell hatlar için : MOBILODEME IPTAL yazıp 7777'ye gönderin.
Vodafone hatlar için : MOBILODEME KAPAT yaaz 7878'e gönderin.
Avea hatlar için : 500'ü arayın veya online işlemlerden mobil ödemeye kapatın.

Kaynak :

ya hiçbişi anlamadım şimdi akıllı telefon kullanıyoruz mobil interneti kapatırsak nasıl internete giricez 21. yüzyılda yaşıyoruz dolandırıcılık olan uygulamayı indirmesek yeter zaten mobil interneti neden kapatıyoruz ki

mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi
ya hiçbişi anlamadım şimdi akıllı telefon kullanıyoruz mobil interneti kapatırsak nasıl internete giricez 21. yüzyılda yaşıyoruz dolandırıcılık olan uygulamayı indirmesek yeter zaten mobil interneti neden kapatıyoruz ki

İnterneti kapattırmıyorsun arkadaşım.Yanlış anladın.Bu işlem ile telefonun üzerinden özel servislere para verilmesini engelliyorsun.Yoksa telefonun internete vs girecek.

iOSait

iOSait

Üye
İnterneti kapattırmıyorsun arkadaşım.Yanlış anladın.Bu işlem ile telefonun üzerinden özel servislere para verilmesini engelliyorsun.Yoksa telefonun internete vs girecek.

ha, pardon hocam yanlış anlamışım kusura bakma yani bu işlemi yapınca mobil internet kapanmıyor normal devam ediyor şebeke sadece o dolandırıcı olan haftada 10 tl yiyen paketleri filan engelliyor doğru mu anladım ?

mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi
ha, pardon hocam yanlış anlamışım kusura bakma yani bu işlemi yapınca mobil internet kapanmıyor normal devam ediyor şebeke sadece o dolandırıcı olan haftada 10 tl yiyen paketleri filan engelliyor doğru mu anladım ?

Aynen öyle.

s.ileli

s.ileli

Üye
Faydali konu bi benzerini bende acmistim arkadas hakli daha once 250 tl faturama yansitmislardi . Itiraz ettim geri aldim. Telefonumuza yüklenen uygulama arka planda bizim adimiza mesaj göndererek ve onay icin gelen mesaja onay vererek bizim adimiza siparis veriyor dikkat edin ben para iadesi aldim vodafone dan tutar dalimda adima fatura kesilmemis olmasiydi . Sozde zayiflama hapi siparis etmisim ula bari kilo alma hapi olsaydi zaten zayifim :-D o olaydan sonra mobil ödemeyi kapattirdim iki gun once google playden advanced root tool diye uygulama yukledim baktim ard arda 5 mesaj geldi 40tl lik alisverisi onaylayiniz diye ve alisverisi onaylamadiginiz icin siparis iptal oldu diye...

iOSait

iOSait

Üye
hizan

hizan

Üye
Bilgi için teşekkürler ben şimdi kapattırdım.

mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi
siz kapatmadınız galiba mobil ödemeyi profilinizde avealı olduğunuz yazıyor çünkü kapatsaydınız bilirdiniz

Orayı güncellemedim.Hattım şuan Vodafone.İstersen özelden telefon numaramı atayım ?

iOSait

iOSait

Üye
Orayı güncellemedim.Hattım şuan Vodafone.İstersen özelden telefon numaramı atayım ?

iyi olur imei adresine de bi baksan sana zahmet ? :D takılıyorum sadece

mobil ödeme aveayı internetten online işlemlerden kapatabilen varmı ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kapattim sagol :)

AHMED...

AHMED...

Üye
bilgi için teşekkürler dostum

partyhard

Üye
Sadece android için değil . Arkadasin hattindan 300 TL tumblr kullanım ücreti kestiler. İPhone 4S kullanicisi. Bencw herkes kapatmali.

mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi
Sadece android için değil . Arkadasin hattindan 300 TL tumblr kullanım ücreti kestiler. İPhone 4S kullanicisi. Bencw herkes kapatmali.

Arkadaş haklı.Arkadaşlar bu konuyu Facebook'ta vs paylaşalım da diğer insanlarda bu çakalların tuzaklarına düşmesin.

s.ileli

s.ileli

Üye
Haklısın iz ben dustum geri aldim parami arkadaslar ben parami nasil aldigimi da yazayim arkadaslara faydamiz dokunursa ne mutlu bu arada begen tusunada basarsaniZ sevinirim. adresine girip uye olun orada tuketici sikayetleri bolumune alisverisin bilginiz disinda yapildigini alisveris yapanin siz olmadiginizi ve adiniza kesilmis bir alisveris faturasi olmadigini bildirin ayrica googlden mobiltim firmasina ulasin ve alisverisi sizin yapmadifiniza dair itirazda bulunun...

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Uyarı için teşekkürler

Üst Alt