4s'e an itibariyle İOS7 Beta 5'i yükleyip kullanmaya başlamış bulunmaktayım.Görünüş itibariyle beni cok cezbetti. Klavyye cok hoş ve zarif bir halde. En cok hosuma giden nokta ekranın aşağısından yukarı doğru kaydırma hareketi yapınca bir cok karmasık özelligin kısayolunun olması. (uçak modu,gece modu,ekran parlaklıgı,wifi,bluetooth,EL FENERİ,kamera,sayaç,müzik çalar) halihazırda beta oldugu icin bi takım aksaklıklar mevcut. şimdilik gözüme çarpan tek şey whatsapp'tan video gönderirken atıyor uygulamadan

tabi detaylı bir inceleme anlatımı yapmak icin bi kac gün kullanmak şart. Beta olmasına ragmen benim cok hosuma gitti. müzik uygulamasında bir cok yenilik ve iyilestirme var. bana göre ses biraz daha yüksek ve tok çıkıyor ki kulaga cok hos geliyor.Kamerada bir cok yenilik var geçişler kolaylaştırlmış ve fotograf cekerken çeştli renk tonları ile cekim yapabiliyorsunuz. Şimdilik inceledigim kısımlar bunlar. tabiki işin üstatları daha iyi ve dogru sonucları ilerleyen zamanlarda yazacaktır. Şarj olayına bir şey diyemeyecegim cünkü henüz onu test etmedim. ama birazcık daha cabuk tükeniyor gibi.. e olsun o kadarda bu görsel şölene..