------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
PowerVR 544MP3 hakkında 2 yeni yazı.

lyon_69

lyon_69

Üye
Telefonu Bİr hafta oldu alalı elimden düşürmedim verdigim paraya değdi süper ötesi birşey 32 GB lıgını almştım

• Beğen
Tepkiler: ANIL
eroskop100

eroskop100

Üye
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
i9500xuamdk

fero34400

Üye
Samsung s4 de jelbrek benzerı bır uygulama varmıs. Onu nasıl yukleyebılırız. Bilen arkadas var mı

cankaan_x

Üye
Galaxy s4 telefonumu ekranında bazen yukarıdan aşağıya inen dalgalanma oluyor. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Sorun donanımsal mı yazılımsal mı? Yada bir çözümü var mı?

TakTuk

Üye
Galaxy s4 telefonumu ekranında bazen yukarıdan aşağıya inen dalgalanma oluyor. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Sorun donanımsal mı yazılımsal mı? Yada bir çözümü var mı?

sürümün nedir? güncelleme yaparsan sorun düzelebilir..

cankaan_x

Üye
4.2.2 I9500XXUBMEA sürümü kullanıyorum.

TakTuk

Üye
yazılımı günecellemen gerekiyor.. Ayarlar>Diğer>Cihaz hakkında> Yazılım güncelleştirme. sekmelerinden güncelleyebilirsin. Güncel sürüm şuan için I9500XXUBMG9

cankaan_x

Üye
Güncellemeyi yaptım; wipe yaptım. Şu an yalnızca ekran kilidinde devam ediyor; menüde bir sorun yok gibi.

ANIL

ANIL

Admin
Güncellemeyi yaptım; wipe yaptım. Şu an yalnızca ekran kilidinde devam ediyor; menüde bir sorun yok gibi.

Ekran kilidinin özelliğini diyorsunuz herhalde. Onu ayarlardan değiştirebiliyorsunuz. Bir sorun değil o.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ben yeni keşfettim bilenler vardır.

"Ayarlar -> Cihazım -> Ekran -> Duvar Kağıdı -> Ekran Kilidi -> Seyahat duvar kağıdı" yapın kilit ekranınıza bakın :)

TakTuk

Üye
Ben yeni keşfettim bilenler vardır.

"Ayarlar -> Cihazım -> Ekran -> Duvar Kağıdı -> Ekran Kilidi -> Seyahat duvar kağıdı" yapın kilit ekranınıza bakın :)

bende onu kullanıyorum.. dünyanın en güzel şehirlerinden seçmeler var :)

- - - Eklendi - - -

tamam işte sorunun çözüldü güle güle kullan :)

iOSait

iOSait

Üye
Oncelikle iyi forumlar arkadaslar bugun S4 alacagim fakat telefona sd.kart takabiliyor muyu?

volyonden

Üye
ben 9505 aldım dostlar. inşallah güncellemelerde sorun yaşamam çünkü imei çakma, inşallah yanlış yapmamışızdır

cardanadam

cardanadam

Üye
ben 9505 aldım dostlar. inşallah güncellemelerde sorun yaşamam çünkü imei çakma, inşallah yanlış yapmamışızdır

sen büyük ihtimalle odin ile güncelleme yapacaksın. neden imeil çaktırdın kaçakmı telefon

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İmei klon ile ilgili işlemler yasal değildir ve tüm sorumluluk sizlere aittir.Bu tip durumlara destek verilmeyecektir.Saygılarımla

Üst Alt