LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

relentless34

Üye
arkadaşlar ben cyanogenmod 10.1 beta 4 kurdum ama türkçe değil nasıl yapıcaz?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar tamamdır gapps kurunca geldi dil seçimi

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar cyanogenmod kernelini yüklüyorum reset atıyorum lg yazısı geliyo sonra ama lg yazısı gidiyo ve siyah ekran kalıyo.napıcam?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar biri yardım etsin download moda girmiyo telefon.stock rom yüklücem ama girmiyo.bikaç kez download moda girmeye çalışırken siyah ekran ve üstünde bir sürü beyaz yazılar vardı.

- - - Eklendi - - -

hallettim her şeyi

• Beğen
Tepkiler: ArifYılmaz42

ArifYılmaz42

Üye
adam kendi başına halletmiş insan bi cevap atar bilgim olmamasına rağmen azimli tavrına hayran kaldım kardeş hll olsun :) :alkis

alperwan

Üye
arkadaşlar ben cyanogenmod 10.1 beta 4 kurdum ama türkçe değil nasıl yapıcaz?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar tamamdır gapps kurunca geldi dil seçimi

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar cyanogenmod kernelini yüklüyorum reset atıyorum lg yazısı geliyo sonra ama lg yazısı gidiyo ve siyah ekran kalıyo.napıcam?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar biri yardım etsin download moda girmiyo telefon.stock rom yüklücem ama girmiyo.bikaç kez download moda girmeye çalışırken siyah ekran ve üstünde bir sürü beyaz yazılar vardı.

- - - Eklendi - - -

hallettim her şeyi

Beta 4 te kernel surumleri uyusmuyor daha onceki sayfalara baksan bi arkadasta denemisti ayni hatayla karsilasti beta 3 ve daha eski surumler icin kullanabilirsin o kerneli

- - - Eklendi - - -

Burak kardes ilk sayfada 10.1 kernelinin yanina yaz istersen beta 4 te olmadigini

relentless34

Üye
adam kendi başına halletmiş insan bi cevap atar bilgim olmamasına rağmen azimli tavrına hayran kaldım kardeş hll olsun :) :alkis
aslında kolaymış ya bu işler korkmaya hiç gerek yokmuş (h)

- - - Eklendi - - -

Beta 4 te kernel surumleri uyusmuyor daha onceki sayfalara baksan bi arkadasta denemisti ayni hatayla karsilasti beta 3 ve daha eski surumler icin kullanabilirsin o kerneli

- - - Eklendi - - -

Burak kardes ilk sayfada 10.1 kernelinin yanina yaz istersen beta 4 te olmadigini
peki buna uygun hiçbir kernel yok mu ya? böyle bi anlamı olmuyo bence

- - - Eklendi - - -

alperwan

Üye
aslında kolaymış ya bu işler korkmaya hiç gerek yokmuş (h)

- - - Eklendi - - -

peki buna uygun hiçbir kernel yok mu ya? böyle bi anlamı olmuyo bence

- - - Eklendi - - -

Beta 3 ile 4 arasinda hemen hemen fark yok , beta 3 yukle kerneli oyle yuklersen daha iyi olabilir

artist2537

artist2537

Üye
Beyler ben telefona kdz flasladım ama telefon lg yazısında duruyo hala 2 tane kdz denedim olmuyo napcam ???

relentless34

Üye

Ya ben arastirdim ama bulamadim kardesim sen bi baksan

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim buldum ben ama bir sorunum var. wipe dalvik cache yaparken E:unknown volume for path [/sd-ext] yazıyo napmam gerekir?

- - - Eklendi - - -

beta 3 flaşladım sonra da 10.1 kernel flaşladım telefon şu an 1 ghz oldu.ama telefonun hafızası dolmuş baya önceki yüklemelerden dolayı onları silmek lazım ama nasıl :D bilen varsa yazsın lütfen.

artist2537

artist2537

Üye
Kardeş bataryayi cikar tak sonra da hard reset at

kardeşim denedim olmadı telefoncuya verdim şimdi gittim onlarda uğraşıyorlarmış yapamamışlar bi kaç yazılım denemişler olmuyormuş bakalım 12 de kesin sonuç verecekler bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Calismayan ozellik var mi beta 3te?

malesef sonuç alamadım bi kaç yere servise de verdim yapamadılar telefon hala lg yazısında duruyor değişik kdzleri de denedim olmuyor komple silinecek sistem yeniden yükleme yapılacak felan diyorlar ona da 35 ile 80 tl arası masraf öngörüyorlar telefonu aldım şimdi hala lg yazısında duruyo :(

bu telefon lg türkiye garantili internetten almıştım servise göndersem nasıl göndereceğim nereye göndereceğim bilen var mı ??

alperwan

Üye

kardeşim denedim olmadı telefoncuya verdim şimdi gittim onlarda uğraşıyorlarmış yapamamışlar bi kaç yazılım denemişler olmuyormuş bakalım 12 de kesin sonuç verecekler bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

malesef sonuç alamadım bi kaç yere servise de verdim yapamadılar telefon hala lg yazısında duruyor değişik kdzleri de denedim olmuyor komple silinecek sistem yeniden yükleme yapılacak felan diyorlar ona da 35 ile 80 tl arası masraf öngörüyorlar telefonu aldım şimdi hala lg yazısında duruyo :(

bu telefon lg türkiye garantili internetten almıştım servise göndersem nasıl göndereceğim nereye göndereceğim bilen var mı ??

Ilk lg yazisinda mi ikinci lg yazisinda mi kaliyor

- - - Eklendi - - -

Ya ben arastirdim ama bulamadim kardesim sen bi baksan

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim buldum ben ama bir sorunum var. wipe dalvik cache yaparken E:unknown volume for path [/sd-ext] yazıyo napmam gerekir?

- - - Eklendi - - -

beta 3 flaşladım sonra da 10.1 kernel flaşladım telefon şu an 1 ghz oldu.ama telefonun hafızası dolmuş baya önceki yüklemelerden dolayı onları silmek lazım ama nasıl :D bilen varsa yazsın lütfen.

Onu mutlaka wipe factory reset yapmalisin , ayarlardaki yedekleme ve sifirlama tekrar cwm yi aciyor zaten , hala ayni hatayi mi veriyor

artist2537

artist2537

Üye
Ilk lg yazisinda mi ikinci lg yazisinda mi kaliyor

- - - Eklendi - - -

Onu mutlaka wipe dalvik cache yapmalisin , ayarlardaki yedekleme ve sifirlama tekrar cwm yi aciyor zaten , hala ayni hatayi mi veriyor

ikinci lg yazısında kalıyor

- - - Eklendi - - -

ikinci lg yazısında kalıyor

hard reset attım sorun düzeldi telefon açıldı ve şunu anladım bu telefoncular bi b.k bilmiyor kimse kusura bakmasında kardeşim teşekkürler alperwan ;)

relentless34

Üye
ben kaldırdım ya cm'yi.oyunları açmıyor, marketten indirdiğim uygulamaları siliyor.artılarından çok eksileri var.döndüm orijinal roma :D

alperwan

Üye
ben kaldırdım ya cm'yi.oyunları açmıyor, marketten indirdiğim uygulamaları siliyor.artılarından çok eksileri var.döndüm orijinal roma :D

En iyisini yapmissin. Bugune kadar cok rom kullandim hicbiri orjinalinin yerini tutmuyor , sadece heves.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi

bende pek olmuyo 4.2'de ama yinede size kalmis bisey bu.
bu arada pek bakamadim 3-5 gundur kusura bakmayin.

relentless34

Üye
bende pek olmuyo 4.2'de ama yinede size kalmis bisey bu.
bu arada pek bakamadim 3-5 gundur kusura bakmayin.
Hocam kararlı sürüm deniliyodu galiba, o cikar mi, cikarsa ne zaman cikar?

Üst Alt