Arkadaşlar kucuk bır sorum olacak +20 olanlar bakarsa daha sevinırım

Sponsorlu Bağlantılar

problemboy3

problemboy3

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kucuk bır sorum olacak +20 olanlar bakarsa daha sevinırım
Arkadaşlar benim kardeşım 23 yasına geldi ama sorun braz çocuk gibi olgunlaşması içn napmam gerek cekip konuşuyorum tamam tamam diyor 2 - 3 gun sonra geri bozulyo ne yapmam lazm ? Not : psikyatr okuyan arkadaşlarmdan yardm bekliyorum ayrıca dalga gecme vea alayetme gbi cevaplar atmayalım tskr edrm .

Fatic

Fatic

Üye
Merhaba arkdasm kardesinin sorunu tam olarak ney geleck kaygisimi yok sorumluluk mu alamiyor yoksa icinemi kpanik biraz ozel sorular bunlar ama bunlarida soylesen iyi olurdu benim sahsi fikrim bi uzmana gitmesi

Baskentliia

Baskentliia

Üye
Gerçeklerle yüzleştir

Symbianize

Symbianize

Üye
Aynen benim abimde öyle 18 yaşında bazen ciddileşiyo ama çogunlukla çocuk çocuk cıvık hareketler

Hami-Bey

Üye
23 Yasında demıssın hıc bır ıse veya sorumluluk altına gırdımı ınsan her yasta cocuktur ama yeri geldiginde

_RYUK_

_RYUK_

Üye
askere gönderin

Hami-Bey

Üye
Allah yardımcın olsun
Sagol arkadasın konusu karısmasın sımdı :) benım bır akrabam vardı arkadasın dedıgı gıbıydı askere gıttı doguda sınır bolgesınde askerlık yaptı duzelır dıye beklıyodum hıc bır degısıklık olmamıs

mcnpl4

mcnpl4

Üye
istekli bi sekilde cabalamazsa degismez

problemboy3

problemboy3

Üye
    Konu Sahibi
Askerliğide yapdı bu nedenden cok sıkıntı cektı .s ne yapmam gerek yardmcı olun arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

Merhaba arkdasm kardesinin sorunu tam olarak ney geleck kaygisimi yok sorumluluk mu alamiyor yoksa icinemi kpanik biraz ozel sorular bunlar ama bunlarida soylesen iyi olurdu benim sahsi fikrim bi uzmana gitmesi

içne kapanık sorumluluk dersen suanda otelde teknık olarak gorev yapıyor ama sıkıntı cekıyor ordada cocukca hareketlerınden bilyonuz ilin ısı kendi isin gibi deil hemen yaz istifanı dyorlar yardmlarnızı bekliyorum arkadaslar saygılar.

Fatic

Fatic

Üye
Askerliğide yapdı bu nedenden cok sıkıntı cektı .s ne yapmam gerek yardmcı olun arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

içne kapanık sorumluluk dersen suanda otelde teknık olarak gorev yapıyor ama sıkıntı cekıyor ordada cocukca hareketlerınden bilyonuz ilin ısı kendi isin gibi deil hemen yaz istifanı dyorlar yardmlarnızı bekliyorum arkadaslar saygılar.

Benim sana en iyi tavsiyem bi psikologa götürün devlt hastanesine ona ilk once 50mg misol yazar hareketlrnde azalma ve sakinlesme gorebilrsinz hatta daha olgun gbide düsnmeye baslayabilir

problemboy3

problemboy3

Üye
    Konu Sahibi
Hmm sakınlestırıcımı ??

- - - Eklendi - - -

Pekı cnm kardesım pskytra ne dersem yardımcı olur doktorun karsısına gecıp cocuk cocuk hareketlerı var mı dıyecem ne demem lazım yardım edermısın ?

Fatic

Fatic

Üye
Hmm sakınlestırıcımı ??

- - - Eklendi - - -

Pekı cnm kardesım pskytra ne dersem yardımcı olur doktorun karsısına gecıp cocuk cocuk hareketlerı var mı dıyecem ne demem lazım yardım edermısın ?

Kişiliği oturmadi bu yasinda derseniz yardmci olablir.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Hmm sakınlestırıcımı ??

- - - Eklendi - - -

kardeşim dedigin kişi sen misin :hmmm bende bir arkadaşım diyip konu açmıp anlatmıştım
yemediler

problemboy3

problemboy3

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardesım pekı dedıgın gıbı yapıcam :) ınsallah kendını toparlar :S

problemboy3

problemboy3

Üye
    Konu Sahibi
Benim sana en iyi tavsiyem bi psikologa götürün devlt hastanesine ona ilk once 50mg misol yazar hareketlrnde azalma ve sakinlesme gorebilrsinz hatta daha olgun gbide düsnmeye baslayabilir

kardeşim dediğin gibı 50mg misol verdiler ama her içmesinde uykusu geliyo saatlerce uyuyor :(

Fatic

Fatic

Üye
O ilacn yan etkilerinden dişlerindede kaslma olabilir düzenli kullanmda uyku problemi yok olur ilaci ictkten sonra uyumasini engelleyeblirseniz daha iyi olur birde yarım mı içiyor tam mı

problemboy3

problemboy3

Üye
    Konu Sahibi
Tam içiyor kardeşım sorun olurmu ?

Üst Alt