Bir telefon alacam ama size danışıyım dedim !

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Bir telefon alacam ama size danışıyım dedim !
Ben telefon alacam max 700 tl üstüne para koymam imkansız
özellikleri
1. Interneti süper olsun
2. Müziği güzel çalsın
3. Oyun olarak batak pisti kart oyunları olsun ha angry bird ü kasmasın
4. Hızı güzel olsun yavaş olmasın
5. Kamerası 3 mp den düşük olmasın

not. Sakın gmd önermeyin hiç biryerde bulamıyorum onun için ta denizliye gittim gezmediğim mağaza telefoncu kalmadı bulamadım
internetten al derseniz internetten alamam
şimdiden teşekkürler önerilerinizi bekliyorum.

foreverthe

foreverthe

Üye
Sanırsım Manisalısın öyle yazıyor. Denizli yerine İzmir'e gitseydin rahat bulurdun :) http://www.telpa.com/bayi/?sehir=35 al bunlar bayiler ara sor sizde GMD var mı diye varsa gidip alabilirsin :)

iOSait

iOSait

Üye
Ben telefon alacam max 700 tl üstüne para koymam imkansız
özellikleri
1. Interneti süper olsun
2. Müziği güzel çalsın
3. Oyun olarak batak pisti kart oyunları olsun ha angry bird ü kasmasın
4. Hızı güzel olsun yavaş olmasın
5. Kamerası 3 mp den düşük olmasın

not. Sakın gmd önermeyin hiç biryerde bulamıyorum onun için ta denizliye gittim gezmediğim mağaza telefoncu kalmadı bulamadım
internetten al derseniz internetten alamam
şimdiden teşekkürler önerilerinizi bekliyorum.

dayı o fiyata gmd den başka canavar makina yok ama bulabilsen bi iphone4 al derim yada ace2

LimePie

LimePie

Üye
2.el iphone 4 yada galaxy s3 olabilir

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Sanırsım Manisalısın öyle yazıyor. Denizli yerine İzmir'e gitseydin rahat bulurdun :) http://www.telpa.com/bayi/?sehir=35 al bunlar bayiler ara sor sizde GMD var mı diye varsa gidip alabilirsin :)

şu anda izmiredeyim her yere sordum hatta bir telefoncu
bana öyle bir telefon varmı dedi

emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
İphone 4 alma sakın. iPhone 4 kullandım 32gb bir iki hafta sinirden parçaladım telefonu. S2 al ya da ikinci el 4s al. Tabii biraz para eklemen lazım.

emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
Donmalar ve takılmalar oluyor. Zaten iosun sınırdaki modeli. İos yeni uygulamalar yapıyor ve sürekli yenileniyor. Bi kaç sene sonra sıkıntı olur senin için.

iOSait

iOSait

Üye
Donmalar ve takılmalar oluyor. Zaten iosun sınırdaki modeli. İos yeni uygulamalar yapıyor ve sürekli yenileniyor. Bi kaç sene sonra sıkıntı olur senin için.

Hmm iosu ben hep stabilizasyo canavari diye tanirdim S4 de cok buyuk cebe sigarmi diye suphe ediyorum iphone5 de ozelliklerine gore cok pahali amerikadan getirtsem kacaa patlar acaba banq

HAM ZA

HAM ZA

Üye
lumia 620 var istersen...

ANIL

ANIL

Admin
Hmm iosu ben hep stabilizasyo canavari diye tanirdim S4 de cok buyuk cebe sigarmi diye suphe ediyorum iphone5 de ozelliklerine gore cok pahali amerikadan getirtsem kacaa patlar acaba banq

S4 cebe çok rahat sığıyor hafif olduğu için hissetmiyorsun bile.

Anil-D

Anil-D

Üye
evetya mukemmel gelsede kullansam

Anil-D

Anil-D

Üye
kart kırdırma gbi bişeymi var

Zen17

Zen17

Üye
Evet mikorsim takacaksın. Vodafone Tukcell Avea bayileri onu yapıyor. Kart kırdırma basit bişi zaten sim kartının kırmızı bölümünü çıkartıp o parlak, sarı bölümünü yerlerşiriyorlar. Ben telefonu aldığımda da yapmışlardı. Bu arada telefon olarak 2. el S3 öneririm sana ama mümkünse kullanış süresi bir yılı geçmemiş olsun. Benimkinde ufak tefek sorunlar çıkmaya başladı da hafızanın çok dolu olmsından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen sorun olmaz seninkinde düzgün kullanılmışsa ikinci el S3 alman çok iyi olur. İstediğin özellikleri de fazlasıyla karşılıyor.