Android telefonlarda kamera denklanşörü

Sponsorlu Bağlantılar

smatch

Üye
    Konu Sahibi
Android telefonlarda kamera denklanşörü
merhaba arkadaşlar,

telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum çok eskidi artık. (wildfire s)
Avea faturalı kampanyaları ile htc one veya xperia z düşünüyorum bir süredir.
benim sorun şu olacak. araştırdığım çoğu telefonda kamera için denklanşör tuşu göremiyorum şuan ki telefonum dahil.
bana göre bu ciddi sorun çünkü dokunmatik ile bazı açılarda zorlanıyorum fotoğraf çekmek için.
htc one, xperia z kullananlarda bu sorunu yaşıyor mu?
ve ya her hangi bir tuşu örneğin ses tuşlarını denklanşör tuşu olarak atayabiliyor muyuz program vs. ile.
bilgilendirirseniz sevinirim

Konuyu yanlış yeremi açtım bilmiyorum .

Samet.25

Coğu telefonda yok ama bazı kamera programları yüklüyerek halledebilirsin sorunu artık kolay kolay deklansör tusu koymuyolar aslında gerekli gercekten bazen cok zor oluyo fotograf cekmek dokunmatık ile

smatch

Üye
    Konu Sahibi
Coğu telefonda yok ama bazı kamera programları yüklüyerek halledebilirsin sorunu artık kolay kolay deklansör tusu koymuyolar aslında gerekli gercekten bazen cok zor oluyo fotograf cekmek dokunmatık ile
dediğin programlarla çekim yaparsam görüntü netliği nasıl olur ve önereceğin program var mı?

Anil-D

Anil-D

Üye
onede var galba

Samet.25

dediğin programlarla çekim yaparsam görüntü netliği nasıl olur ve önereceğin program var mı?

kardes biraz arastirdim ve denedim 4.2.2 guncellemesi ile gelmis ozellik kamera ayarlarindan power shutter ayari var onu aciyosun aktif oluyo power tusuna basinca cekiyo illa telin 4.2.2 guncellemesini almasinada gerek yok jb camera uygulamasini yukleyince o ayar geliyo

Üst Alt