[Allstar Software]Star Browser v1.2 S^3 anna belle signed

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

Yıldız Tarayıcı yeni ve renkli QML çalışan tarayıcı, onunla birlikte
% 100 Tam Ekran imleri, Özelleştirilebilir Web Sitesi, Hisse Alanı, Özel imi yöneticisi, büyük kullanıcı ayarları, 5 motor seçenekleri ile özel arama kutusu
modu ve son olarak UI renk bir dizi değiştirilebilir.

Yenilikler:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

achambo

achambo

Üye
bundan adam olmaz:ehe yine de denicem

:tşk:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede

bayon

Üye
ben size anlatayım sıkıntılarını Ona göre yükleyin bi kere programı açar açmaz google açılıyo süper Tamam ama birşey yazmak için kutuya tıklaynca ekran kayıyo neyse onu geçtim adres çubuğuna yazıp öyle gireyim dedim facebook a malesef adrese gitmiyo. Ondan sonra search diye bi seçeneği var ordan facebook yazıp google da arama yapabildim ve touch facebook a girdim gercekten bi anda açtı sayfayı şifre mi felan rahat bi şekilde girdim ana sayfa yüklendi ama malesef aşağıya felan kayamiyorum. Youtube girdim çok akici şekilde videoya felan girdim ana videoyu açarken attı program. Ama onun dışında gercekten görsellik anlamında tam puan aldı gerek ayarlar bölümü felan hoşuma gitti denemekten zarar gelmez diorum

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede
achambo

achambo

Üye
önce arayüz sonra performans anlaşılan:ehe

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
memolim83

memolim83

Üye
hangisini yükleyecez acaba

MaxipmaN

Üye
google yüklenme hızı muazzam sayfa yükleme hızı da bayağı gelişmiş hakkını yemeyelim ama kaydırma vasat takılıyor o çözülürse adam olur iki güncelleme sonra

memolim83

memolim83

Üye
kaydırma yavas facede işlemiyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu haliyle bir işe yaramaz bence

MaxipmaN

Üye
installer yükledim deli gibi kastı diğerini yükledim azaldı sildim ,iki gün kastı telefon

Üst Alt