iki kulaklığı birleştırebilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
iki kulaklığı birleştırebilir miyim?
arkadaslar elimde 2 kulaklık var. 2sininde bir kulakcığı bozuk. Birinin kulakcıgı kopuk. Digeri ise jack giris yerinden temassızlk yapıyor. Demek istedigm kulakcıgı kopuk olana diger kulaklıgın saglam ses gelen parcasını bir şekılde birleştirip birşey yapabilirmiyiz. Anlamam bu işten. Kesıp birlestirme vs yapcamda telefona zarar verirm diye korkuym. Bilgisi olan paylaşabilirmi göruşlerini.

Eray1910

Üye
İkisini de kes kabloların renklerine göre birleştir. Telefona tak dene çalışırsa tamam çalışmazsa at gitsin :) Telefona sıkıntı yapmaz merak etme.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kulaklıklarda kes-birleştir işi pek başarılı olmuyor, yani çalışacağını sanmam

-efşan

-efşan

Üye
Yapmasına yaparsın da çalışır mı muallak.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
yaf iş yaparken kullanyorm kulaklıgı muzk dınlemezsm sıkıntıdan patlarm :D evde orjnal kulaklk var bunlar 10 liralk kulaklıklardan işlerimin bitp eve gtmeme 2 hafta var. Tek kulaklıkla idare edym iyi kotu eldekindn olmayalm:) olma ihtimali azsa denemeyeym.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
yaf iş yaparken kullanyorm kulaklıgı muzk dınlemezsm sıkıntıdan patlarm :D evde orjnal kulaklk var bunlar 10 liralk kulaklıklardan işlerimin bitp eve gtmeme 2 hafta var. Tek kulaklıkla idare edym iyi kotu eldekindn olmayalm:) olma ihtimali azsa denemeyeym.

jack girisi bozuk olanın kulaklığını diğerinin bozuk olana bağla olursa olur, olmazsa yine tek kulaklık kullanmaya devam edersin yani risk gözükmüyor :)

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
çalişmayan kulakcıklarn 2side 'L' yani sol kulakcık fark etmez demi :) kaybetcek bişey yoksa deneyem nolcak

u_cosar

u_cosar

Üye
olurda temassızlık olabilir bazen

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
yapdım olmadı. Kulaklıklardaki teller farklydı renkleri nednse? Bırnde k.rengi,turuncu oteknde k.rengi sari vardı. K.rengileri bırlestirtm. Turuncuyla sarıyı ses gelmedi.

gercek_dost

gercek_dost

Üye
Ben kendim yapıyorum bozuk kulaklık parçalarından sağlam 1 kulaklık yapıyorum. Kablolar boyalı haberin olsun. L -r farketmiyor. Ben kabloyla uğraşmıyorum. Hemen kopuyorlar, dögüm de hoş durmuyor. Hoparlörleri söküp ordan lehimle yapıştırıyorüm.(ses veren parçacik) Lehimle kablo boyalarını yakarak açıyorum. Yoksa temassizlik oluyor.

Üst Alt