Bayan için telefon önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Bayan için telefon önerisi?
Evet arkadaşlarım, kız kardeşim yine başıma bela oldu. :ehe
Şimdi de renkli telefon istiyor. Elindekinin kasasını değiştirelim diyorum, istemiyor uyanık. :ehe
Ne önerirsiniz?
Özellik olarak kamerası iyi olacakmış. :zzz:
Fotoğraf makinesi aldım ama ne fayda. :hih:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Renklilik istiyorsan Lumia 520'nin değişebilen renkli kapakları var. Fiyat aralığını yazarsan daha iyi yardımcı olurlar abi. Bayramın mübarek olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Kardeşim, senin de bayramın mübarek olsun İnşallah.
Telefonu bulursak fiyat pek önemli değil.
Kardeşim Wp kullanamaz ve fena halde Nokia düşmanı. :dry:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Abi bayan için en iyi telefonlar Apple'da. Küçük ekran daha uygun olur bayana.

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Apple'da sevmez ki kardeşim. :utan:

x-scarface

x-scarface

Üye

Sony Ericsson XPERİA Z

BLACKBERRY 9790 PEMBE

• Beğen
frk uzn

frk uzn

Üye
Ben s3 mini öneriyorum boyutundan ve zarifliğinden dolayı tam bayan telefonu ama renk seçeneğini bilmiyorum.işletim sistemine gelince android yeterli olacaktır.

kamerası iyi olacaktır kısmını sonradan gördüm fotoğraf makinası var diye s3 mini önerdim.

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Z'in pembe ya da kırmızısı var mıdır ki ? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Ben s3 mini öneriyorum boyutundan ve zarifliğinden dolayı tam bayan telefonu ama renk seçeneğini bilmiyorum.işletim sistemine gelince android yeterli olacaktır.
Renk önemli biraz.

x-scarface

x-scarface

Üye
Valla kamera ve renk seneği dedin akşıma nokia n8 geldi ama alınmaz bu saatten sonra

Kardeşim konuyla alakasız ama gözüme takıldı imzandaki yazım yanlış değil mi? doğrusu God only judges me (Tanrı tek yargıcımdır) olacak sanırım :hmmm

frk uzn

frk uzn

Üye

Kardeşim konuyla alakasız ama gözüme takıldı imzandaki yazım yanlış değil mi? doğrusu God only judges me (Tanrı tek yargıcımdır) olacak sanırım :hmmm

İmzamdaki söz Tupac shakura aittir iftiraya uğradığı mahkeme esnadında hakime söylemiştir Beni Sadece Tanrı Yargılar.

x-scarface

x-scarface

Üye
Alacaksın üstad kız çocuğunun isteklerini yerine getireceksin arkadaşlarının yanında ezilmeyecek kızlar narindir duygusaldır.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt