iphone 4 almak istiyorum.Nasıl bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 almak istiyorum.Nasıl bir telefon
Arkadaşlar lumia 820mi mi satıp iphone 4 almayı düşünüyorum.4s e yetcek param yok sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.nexus 4 mü iphone 4 mü?:):)

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

cloudcomp

Üye
kardeşim bende ya lumia 820 ya iphone 4 yada s3/s4 mi alıcam karar veremedim ama nexus güzel diyorlar.

ChasingTheSun

Üye
Lumiadan uzak durun bence.Henüz alınacak bi sisteme sahip değil.Daha oturmadı ve uygulama sıkıntısı çok fazla.
S3 mini veya i4 derseniz iPhone 4
S4 mini veya iPhone 4 derseniz S4 mini derim

phasan

phasan

Üye
Alacaksan iphone 4 guzel telefon tavsıye ederım soruların olursa yanıtlamaya çalışırım iphone 4 için

-Emre

-Emre

Üye
Tabi ki nexus 4 :oke: ancak i4 alacak olursan 8 gb alma pişman olursun.

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
Buğra

Buğra

Admin
Elbette nexus 4

• Beğen

cloudcomp

Üye
Joker.

Joker.

Üye
8 gbta neden pişman olursun dendi hafıza yüzündensw tamam ama benim bilmediğim bir sorun mu var?

Yok çok fazla uygulama program vb şey yüklersen hafıza dolur diye örneğin 500 mb oyunlar var

• Beğen

ChasingTheSun

Üye
Hafızasını kullanmayı bilirsen dolmaz.oyunları bitirdikçe silip müzik arşivini sürekli güncellersen hafıza yeter tabiki

Samet.25

i4 mu n4 mu dersen her turlu n4

emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
Hiç alma derim ben, onun sıfını alana kadar ikinci el temiz 4s bak kardeşim.

• Beğen

patron1991

Üye
i4s ve i5 almak mantikli cunki ios7 butun gorsel ozellikleri bu telefonlarda aciyor. i4 e de yukleniyor ama xp gibi kaliyor telefon. saydamlik olmuyor

• Beğen

Samet.25

arkadaslari dinle bencede i4 artik guncel bi cihaz degil guncel derken sistem eskide kaldi ios7 dede kasmalar oluyomus illa iphone alacaksan 4s yada 5 al android alacaksanda kesinlikle n4 al

Takipçi Satın Al

Üst Alt