Samsung'dan app folder uygulaması magazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'dan app folder uygulaması magazada
Samsung Windows Phone telefonları için yeni bir uygulama yayınladı. Bu uygulama ile uygulamalarınızı klasörleyip bu klasörleri başlat ekranına pinleyebilirsiniz.

Bu uygulama tabi ki Samsung'un Windows Phone işletim sistemli telefonlarına özel fakat bu kısıtlamayı aşıp uygulamayı Nokia ve hTc cihazlarınıza nasıl yükleyebileceginizi BURADA anlatmıştık.

Konudaki adımları izleyerek uygulamayı Samsung dışındaki Windows Phone cihazlarınıza da yükleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: acoustic ve bulutsuzgece

acoustic

acoustic

Üye
Uygulama ne işe yarıyor üstadım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler, eline sağlık dostum.
Bu arada bayramını kutluyorum, dönerken eli boş gelme oralardan :kıskıs:

:sarıl:

• Beğen
Tepkiler: m542tf
hasansen_83

hasansen_83

Üye
şu fidder programını forum da sanırım bi tek ben kulanamıyorum yin euyunsuz diyor senın telefona program

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Geç kaldım ben acacaktım :D

Ayrıca ;

Video Trimmer

İsmindende anlaşıldığı gibi video düzenleme uygulaması

acoustic

acoustic

Üye

"Bu uygulama ile uygulamalarınızı klasörleyip bu klasörleri başlat ekranına pinleyebilirsiniz." demişim konuda:D

Üstadım kusura bakma resimlerin altındaki açıklama kısmı ile konuyu okudum da :)
Ayrıca iyi bayramlar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Üstadım kusura bakma resimlerin altındaki açıklama kısmı ile konuyu okudum da :)
Ayrıca iyi bayramlar

yok canım ne kusuru bazen ben de konuların sadece başliklarini okurum:ehe

Hepinize iyi bayramlar.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
alı kemal şu programı ban aanlatsan a kafayı yıtecem yapamıyorm uygulam auyumsuz dıyo senın tlf na

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Nokıa yapmadı ama samsung yapmış yinede helal olsun o bari bizi dusunmus hiç değilse sık kullandığımız uygulamaları içine atarız

alical33

alical33

Üye
htc nin saat uygulamasının linki barkodu falan varmı abi ya

sekajmer

sekajmer

Üye
Ooo samsung abi çalışıyor :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
alical33

alical33

Üye

abi çok sağol da şimdi ben pro cam ı yüklemek için fiddlerde kod falan yazdımda ordan yükledim o kodlar aynı duruyor şuan proxy ayarını yapınca internete girmiyor tel ama barkoddan okutunca yüklüyor bu samsungun folder uygulamasınıda yükledim ama o verdiğin programda çıkan çoğu koddaki uygulamayı yükleyemedim yine internete giremeyince bu linklerede giremedim nasıl olacak şimdi

acoustic

acoustic

Üye
Bu linklere kadar proxy açık kalacak ve yükle demeden proxy kapatıp normal ağdan yapacaksın her yükleme için aynısını uygulayacaksın

alical33

alical33

Üye
Bu linklere kadar proxy açık kalacak ve yükle demeden proxy kapatıp normal ağdan yapacaksın her yükleme için aynısını uygulayacaksın

proxy açıkken linklere giremiyorum zaten

- - - Eklendi - - -

linkleri qr koda çevirdim ama yine aygıtınızda kullanılamıyor diyor :(

OozyStaw

OozyStaw

Üye
:tşk: abi , iyi bayramlar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Allah allah mağazaya girmeyeli ne kadar çok program gelmiş vay be :bilmm

İndirip deniyeceğim ama yer kalmadı son 1.3 gb boş alan var güncelleme gelse kuramıcaz iyi mi :ehe

Plesk234

Üye
Bayram günü ne güzel uygulamalar war :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt