iPhone 5

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5
Beyler az önce aldım ancak ne yapıcam neler yükleyecem hiç bilmiyorum çünkü ilk defa İos kullanıyorum bi yarımcı olsanız Apple kimliği filan oluşturdum galiba

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ahh ilk defa kullanıyorsun keşke windows phone alsaydın :) fazla yapabileceğin pek bir şey yok. ben olsam direk mağaza sına girerdim oyun (hill climp racing) indirirdim :D sende oyun indir :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

MrExpert

MrExpert

Üye
Hemen 25pp yi öğren oyunları başla yüklemeye :D

Ama en başta pcne itunes kur daha sonra 25ppyi kur yoksa hata alırsın.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Müzik filan atmak için ?

frngyhn

frngyhn

Üye
itools u indir müzik film resim felan atarken onu kullanırsın itunesten çok daha kolay bi arayüzü var .

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
iTools bi türlü inmedi bende İtunesten atıyorum :)

MrExpert

MrExpert

Üye
İtunes olmazsa 25pp de çalışmaz.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Magazaya bir goz at zaten kendine gelirsin :) wifi varsa cok guzel oyunlar ve uygulamalar indirebilirsin :) hill climb - real racing - jetpack joyride gibi oyunlar tavsiyemdir..

larten123

larten123

Üye
Hayırlı olsun :D

Samet.25

Hayirli olsun güzel telefon

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun :) 200 mb iPhone data paketi geldi ya ne alakaysa

ChasingTheSun

Üye
Kontratlı aldıysan gelir

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Yoo Kvk dan aldık

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
:D Turkcell abi ceza kesmesinde sonra

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben iphone u ilk aldığım zamanlar turkceldi hattım bende heray telefonu sıfırlıyordum her ay bana yeni iphone aldım sanarak 100mb hediye internet yolluyordu ama enfaz 4 ay verdi :D

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Ben iphone u ilk aldığım zamanlar turkceldi hattım bende heray telefonu sıfırlıyordum her ay bana yeni iphone aldım sanarak 100mb hediye internet yolluyordu ama enfaz 4 ay verdi :D
:D Nasıl oluyo o iş neler gidiyo

cloudcomp

Üye

:D Nasıl oluyo o iş neler gidiyo

Herşeyi siliyorsun fakat appstore dan satın aldığın uygulamaları tekrar yükleyebiliyorsun çünkü onlar senin oldu artık ;) yada itunesla yedekleme yaparsın olur biter

Takipçi Satın Al

Üst Alt