Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yarın Asphalt 8 Geliyooooooorrr...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Megandroid
Üye
Konu Sahibi
Yarın Asphalt 8 Geliyooooooorrr...
Evet arkadaslar yarin gameloft un yarisi oyunu serisinin Asphalt 2014 yani Asphalt 8 geliyor... Dusunceleriniz..? Need for speed Rivals cikana kadar iyi gider bence. Zaten cogunuz most wanted,real racing ve A7 yi bitirmissinizdir.
Metin137
Üye
vay be 8i bile çıktı acaba kaça kadar gidicek bilgi için teşekkürler
ANIL
Admin
Malesef gelmiyor gibi. Gameloft youtube kanalında çıkış tarihinin yarın olmadığını söylemiş.
inşallah bizim tellerde sorunsuz oynarız grafiklerden çok kaybetmek istemiyorum opengl yüzünden. bu arada ilginçtir asphalt7 akıcı değil benim telde oyun uyumlu değil optimizasyon sorunu var gibi kasmıyor ama akıcı değil fps düşmesi var başka hiç bir oyunda olmamıştı sadece asphalt7'de var tüm discovery kullananlarda
inşallah bizim tellerde sorunsuz oynarız grafiklerden çok kaybetmek istemiyorum opengl yüzünden. bu arada ilginçtir asphalt7 akıcı değil benim telde oyun uyumlu değil optimizasyon sorunu var gibi kasmıyor ama akıcı değil fps düşmesi var başka hiç bir oyunda olmamıştı sadece asphalt7'de var tüm discovery kullananlarda