Yarın Asphalt 8 Geliyooooooorrr...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Asphalt 8 Geliyooooooorrr...
Evet arkadaslar yarin gameloft un yarisi oyunu serisinin Asphalt 2014 yani Asphalt 8 geliyor... Dusunceleriniz..? Need for speed Rivals cikana kadar iyi gider bence. Zaten cogunuz most wanted,real racing ve A7 yi bitirmissinizdir.

Metin137

Metin137

Üye
vay be 8i bile çıktı acaba kaça kadar gidicek bilgi için teşekkürler:D

ANIL

ANIL

Admin
Malesef gelmiyor gibi. Gameloft youtube kanalında çıkış tarihinin yarın olmadığını söylemiş.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
müjdeli haber

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bayram hediyesi olur.

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Malesef gelmiyor gibi. Gameloft youtube kanalında çıkış tarihinin yarın olmadığını söylemiş.

Gameloft sayfasinda yarin cikacagini yazmisti. İnsallah cikar.

Metin MF

Metin MF

Üye
symbiana çıkmayacağından sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: aslanbaris
phasan

phasan

Üye
Paralı mı olur

ANIL

ANIL

Admin

• Beğen
Tepkiler: Buğra

partyhard

Üye
Hangi sistemler için

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Büyük ihtimal IOS ve Android

Buğra

Buğra

Admin

inşallah bizim tellerde sorunsuz oynarız grafiklerden çok kaybetmek istemiyorum opengl yüzünden. bu arada ilginçtir asphalt7 akıcı değil benim telde oyun uyumlu değil optimizasyon sorunu var gibi kasmıyor ama akıcı değil fps düşmesi var başka hiç bir oyunda olmamıştı sadece asphalt7'de var tüm discovery kullananlarda

ANIL

ANIL

Admin

inşallah bizim tellerde sorunsuz oynarız grafiklerden çok kaybetmek istemiyorum opengl yüzünden. bu arada ilginçtir asphalt7 akıcı değil benim telde oyun uyumlu değil optimizasyon sorunu var gibi kasmıyor ama akıcı değil fps düşmesi var başka hiç bir oyunda olmamıştı sadece asphalt7'de var tüm discovery kullananlarda

Yazılımsal bir sorundur Asphalt 8 sorunsuz olur umarım. Oyunun gelecek hafta çıkması bekleniyor ama belli olmaz :D

partyhard

Üye
aspalth 7 yağ gibi oynadım ve gm nin gpu sından daha düşük bir gpu kullanarak. Cihazda root bile yok.

0MG90

0MG90

Üye
İlk nereye çıkacak iOS'a mı Android'e mi?

MaxipmaN

Üye
nokiacıları bekleme moduna buyuralım :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...