yardım dj mıxer

Sponsorlu Bağlantılar

selameraba

Üye
    Konu Sahibi
yardım dj mıxer
nokıa c3 telefonuma uyumlu dj mıxer bulamadım maxıcepten ınenlere ext olarak ınıo acılmıo telefonuma uygun dj mıxer oyunu adresı verebılen varsa sımdıden saolun 320x240

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Kardeş ext olarak iniyorsa fileexplorer vb program kullanarak dosyanın uzantısını _JAR YAP.Sonra telefondan uygulamanın ismini değiştir yani sonundaki _JAR yaptığımız uzantıdaki _ yi silip yerine nokta koy yani uzantımız .JAR olsun işimiz bitti eğer uygulama ya da oyun hata verirse link bulursam paylaşırım.

k10t10

k10t10

Üye
Evet bana da müzik yapmak ile ilgili program lazım ben de istiycektim iyi denk geldi :D

selameraba

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ext olarak iniyorsa fileexplorer vb program kullanarak dosyanın uzantısını _JAR YAP.Sonra telefondan uygulamanın ismini değiştir yani sonundaki _JAR yaptığımız uzantıdaki _ yi silip yerine nokta koy yani uzantımız .JAR olsun işimiz bitti eğer uygulama ya da oyun hata verirse link bulursam paylaşırım.

blueftpkullandım olmuo

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Sen djmixer programının maxicepteki linkini ver ben yapabiirsem link atarım ;)

selameraba

Üye
    Konu Sahibi
bulamadım kı bnm ındırdıgım tum oyunlar maxıcepten ext ınıo

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Sana pm attım bir site ona bak,değilse daha buluruz :)

Skymich

Skymich

Üye
Dj Mixer içinmi site ?

k10t10

k10t10

Üye
Bana da gerek

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Arkadaşlar ben 320*240 buldum sanmışım ama 240*320 imiş kusura bakmayın yanlış görmüşüm ama eğer çevirebilirsem ya da buulursam paylaşırım :) Ama bilginize 240*320 bile olsa c3 de çalışıyor isteyene pm atabilirim ;)

GreaTH

GreaTH

Üye
Yarım ekran olmazmı ?

k10t10

k10t10

Üye
Bana verebilir misin | tşk

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Skymich

Skymich

Üye
Arkadaşlar ben 320*240 buldum sanmışım ama 240*320 imiş kusura bakmayın yanlış görmüşüm ama eğer çevirebilirsem ya da buulursam paylaşırım :) Ama bilginize 240*320 bile olsa c3 de çalışıyor isteyene pm atabilirim ;)

ama uygulamanın yarısı gözükmüyor. neyse yinede uğraştığın için teşekkürler. bu arada bildiğin video veya mp3 editleme programları varmı ?

- - - Eklendi - - -

yarım ekran olur ama başka çare yok 320*240 ı hiç bir yerde yok.Ondan dolayı hiç olmamasındansa yarım ekran olması daha iyidir :)

kötü olur. uygulamanın yarısını göremezsin

k10t10

k10t10

Üye
Benim telefonum c3 link verir msiniz

k10t10

k10t10

Üye
saolasın gardaş

Andre10

Üye
Banada linki atarsan sevinirim.