Oğuzhan
Üye
Niye la, gayet güzel
Sen metal disinda dinlemezsin saniyordum. Ozellikle de rap'ten nefret ederdin.

Niye la, gayet güzel

Evet fena halde nefret ederdim ben. Hep merak işte... Bi kere de yavizin methetmesiyle dubstep'e sarmıştım hala dinlerim ara ara ,bi heves başladım bu konularda pek sabit değilim. 2pac'in hayatını okudum sonra bu parçayı buldum, dinledim, hoşuma gitti
Sen metal disinda dinlemezsin saniyordum. Ozellikle de rap'ten nefret ederdin.![]()
Evet fena halde nefret ederdim ben. Hep merak işte... Bi kere de yavizin methetmesiyle dubstep'e sarmıştım hala dinlerim ara ara ,bi heves başladım bu konularda pek sabit değilim. 2pac'in hayatını okudum sonra bu parçayı buldum, dinledim, hoşuma gitti

Metin noluyo lan Joker yeşilodaya Diss atmadı mired bunlardan değil mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[video=youtube;kmVnP7B9Kd4]http://www.youtube.com/watch?v=kmVnP7B9Kd4[/video]

[video=youtube;xMXO-ynIJJ4]http://www.youtube.com/watch?v=xMXO-ynIJJ4[/video]

Şimdilik; Saian, Karaçalı, Şeihnşahkimleri dinliyorsun daktir ?
ooo süper
Şimdilik; Saian, Karaçalı, Şeihnşah
zaten bu üçlü yeter 
Valla abim duyduklarımın adını bi kenara not alıyorum tek tek dinliyorum ona göre bi playlist hazırlıyacam
ooo süperzaten bu üçlü yeter
![]()

Valla abim duyduklarımın adını bi kenara not alıyorum tek tek dinliyorum ona göre bi playlist hazırlıyacam![]()
Valla abim duyduklarımın adını bi kenara not alıyorum tek tek dinliyorum ona göre bi playlist hazırlıyacam![]()

Benim konuda görmiyim seni

Ehehue
Benim konuda görmiyim seni
Ne alla alla dün avenged sevenfold'un hail to the king albümünü aldımContra hoşuma gitmedi be abi... Joker'i bi dinleyim beğenirsem bi kaç parçasını ekleyim
Bu üçlünün tüm şarkılarını dinleyebilirsin.Ek olarak contra ve jokerde iyidir![]()
EhehueNe alla alla dün avenged sevenfold'un hail to the king albümünü aldım
- - - Eklendi - - -
Contra hoşuma gitmedi be abi... Joker'i bi dinleyim beğenirsem bi kaç parçasını ekleyim
mobil olmasam bir kac parça paylaşırdım Joker'den 
Ben pc'deyim bakıyorum eyvallah sağol
Zevkler ve renkler kardeşimmobil olmasam bir kac parça paylaşırdım Joker'den
![]()