Telefon alicam fakat karar veremedim.

Sponsorlu Bağlantılar

neksussword

Üye
Hem oyun hem kalite istiosan özellikle yeni çıkanlar deilde belki rockstar gta san andreas çıkartır onun için samsung galaxy s3 veya note1 veya iphone 4s 8 gb bu 3 ünden alcan yoksa zamanla kasmaya başlıo ozmanda satmak zorunda kalırsın bunlardan birini al 3 4 sene kullan benimkine 1 buçuk sene oluo ekran demir gibi

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
cok ciddıyım 4 ios 7 yı de alcak senın tum beklentılerını karşılar

- - - Eklendi - - -

Hem oyun hem kalite istiosan özellikle yeni çıkanlar deilde belki rockstar gta san andreas çıkartır onun için samsung galaxy s3 veya note1 veya iphone 4s 8 gb bu 3 ünden alcan yoksa zamanla kasmaya başlıo ozmanda satmak zorunda kalırsın bunlardan birini al 3 4 sene kullan benimkine 1 buçuk sene oluo ekran demir gibi

Arkadasın o tur oyunlar oynadıgını sanmıyorum

neksussword

Üye
nerden biliorsun oynamadığı arkadasım sen nerden bilion adamın sevmediğini

Baskentliia

Baskentliia

Üye
Nokia düşünebılırsın

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi

Şuan o kadar para veremem ben max. 1000tl dedim. Telefonda oyun fazla sevmiyorum ama daha kaliteli bir cihaza belki yüklerim. Önerin için yinede sağol.

- - - Eklendi - - -

cok ciddıyım 4 ios 7 yı de alcak senın tum beklentılerını karşılar

- - - Eklendi - - -

Arkadasın o tur oyunlar oynadıgını sanmıyorum

İphone 4 e ios 7 gelirse çok güzel olur onu alırım . Oyun oynuyorum fakat telefonda nedense sevmiyorum ama ilerde belki yüklerim birkaç bişey.

- - - Eklendi - - -

Nokia düşünebılırsın

Düşürüm fakat kullanıcı yorumlarını okuyorum. Cihazlar çabuk arızalanıyormuş her zamanki yavaşlama kasma rest atma sorunları varmış. Lumia için diyorum.