arkadaslar max 800 e kadar oyun oynayabilecegım telefon sıfır olmalı ve gmd atrıx razr onermeyın cok sey ıstedım ama goruslerınızı beklıyorum
S3 fiyatları ne alemde bi bak s4 fen sonra bayaa düştü diye biliyorum s3 800 den fazlaysa sifir s2 bulursan al
Pasaport kayıtlı s3 al ben s4 aldım hicbir sorun yok memnunum
oyun oynucaksan gmd al.Yok dersen 800 tllik cihazla akici mc4 bekleme.S2 de bir secenek tabi kismen.
Gmdye guvenemıyorum ya 800 e oyun oynayacagm tel yok mu?
galaxy win kötüdür almayın
onun kadar akıcı oynayabileceğin yok ama en iyi oyunları oynamazsan var
Ben discoveryde yag gibi oynuyorum mc4oyun oynucaksan gmd al.Yok dersen 800 tllik cihazla akici mc4 bekleme.S2 de bir secenek tabi kismen.

Oyle sorunlar yok lutfen kulaktan dogma sacma laflara inanmayinizSımdı gmd hakkında cok sorunlar var ona guvenemıyorum.
- - - Eklendi - - -
bide bu galaxy winde oynamak ıstedıgm oyunlar temle run 2 subway surf dead trıgger shadowgun bıde nfs mostwanted bunlar andreno 203 de oynayabılırmıyım?
- - - Eklendi - - -
achambo bıde o 4 cekırdegn 3 u calısıyomus bunun gbı sorunlar var
oyun oynucaksan gmd al.Yok dersen 800 tllik cihazla akici mc4 bekleme.S2 de bir secenek tabi kismen.
yanı senın telefonda olu pıxel wıfı acıkken bı sorun 3 cekırdek sorunu yok mu?
- - - Eklendi - - -
S2 wınle aynı donanıma sahıp gbı bıde s2 mı s3 mını mı oyun icın
telefon taş gibi merak etmeyin
Olu pixel 1. Ve 2.parti mallarda vardi suan piyasada 3. Parti mallar var onlarda yok. 3 cekirdek diye bir sorun yok telefonda kim uydurdu anlamiyorum sadece gülüyorumtelefon taş gibi merak etmeyin
mesala bu nasıl sizce
- - - Eklendi - - -
mesala bu nasıl sizce m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=100543894&rnd=4223
- - - Eklendi - - -
Bi kısı daha boyle demıstı 3.parti nasıl anlasılır?
- - - Eklendi - - -
seninkı kacıncı parti bıde youtubedan videon falan varmı?