Telefon alicam fakat karar veremedim.

Sponsorlu Bağlantılar

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alicam fakat karar veremedim.
Arkadaslar telefon alicam fakat karar veremiyorum yardim edin. Gönlümde iphone almak geliyor fakat maddi durum öğrenci adam olduğum için kısıtlı. Önceleri hep nokia kullandım sağlamlığına çok alıştım.
Marka olarak nokia gibi sağlam telefon üreten marka hangisi?
İşletim sisteminede karar veremiyorum ios çok şık ve güvenli geliyo android te çok serbest windows phone incelemedim ama güzel duruyor hangisi daha iyi?
Asıl soruya gelirsek öğrenci bir insanı aşmayacak 2 sene idare edecek telefon önerir misiniz? Telefonu internet,foursquare,templerun,subwaysurfes gibi birkaç uygulama için istiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

foreverthe

foreverthe

Üye
Bilmiyorum bütçen ne kadar ama HTC One bak istersen. S4 dicem sağlamlık ek iyi değil. L1020 bekle desem onunda fiyat fazla olur gibi L920 bulabilirsin bir bak istersen L920'ye

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
butce ne kadar?

Invoke

Invoke

Üye
Öğrenciyim demiş adam, HTC One demişsiniz...

- - - Eklendi - - -

2yıl idare ederler seni, istediğin uygulamalar çok fazla şeyler değil, yine de keşke bütçe belirtseydin... Xperia L 800lira, Lumialarda idare edecektir onların sıkıntı uygulama sen de zaten fazla uygulama beklemiyorsun. Lumia 520-620...

fingerback5

fingerback5

Üye
Galaxy nexus oneririm son romlarla telefonda eksik ozellik kalmadi ve hiz konusunda s4le bile yarisabilir durumda suanda.Dedigin kucuk oyunlarida rahatlikla aciyor guncel bir telefon seni 2 yil goturur normal androiddeki sikintilar bunda yok.Saglamlik ise orta seviyede.

LimePie

LimePie

Üye
bir fiyat söylersen daha rahat bulursun

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum bütçen ne kadar ama HTC One bak istersen. S4 dicem sağlamlık ek iyi değil. L1020 bekle desem onunda fiyat fazla olur gibi L920 bulabilirsin bir bak istersen L920'ye

Fazla bütçe yok en fazla zorlasam 1000tl verebilirim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

Zorlarsam max. 1000tl. Yorumun için teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

Öğrenciyim demiş adam, HTC One demişsiniz...

- - - Eklendi - - -

2yıl idare ederler seni, istediğin uygulamalar çok fazla şeyler değil, yine de keşke bütçe belirtseydin... Xperia L 800lira, Lumialarda idare edecektir onların sıkıntı uygulama sen de zaten fazla uygulama beklemiyorsun. Lumia 520-620...

Lumialar ilgimi çekiyor fakat hiç incelemedim acaba nokialarda olan genel sorunlar varmıdır (yavaşlama kilitlenme rest atma gibi)
Android i güvenlik açıkları dolu diyorlar hiç önermiyorlar karar veremedim doğrusu. Yinede sağolun tavsiyelerinize bakıcam.

- - - Eklendi - - -

Galaxy nexus oneririm son romlarla telefonda eksik ozellik kalmadi ve hiz konusunda s4le bile yarisabilir durumda suanda.Dedigin kucuk oyunlarida rahatlikla aciyor guncel bir telefon seni 2 yil goturur normal androiddeki sikintilar bunda yok.Saglamlik ise orta seviyede.

Tavsiyenize bakıcam. Yorum için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

bir fiyat söylersen daha rahat bulursun

Zorlarsam max 1000 tl ye çıkarım. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

Invoke

Invoke

Üye
Android açık bir sistem olduğundan dolayı ortaya çıkan gereksiz laflar onlar... Güvenilir siteler kullanacaksınız, olacak bitecek, bu androidde virüs var olayı çok tartışıldı çok abartıldı çok şişirildi.
Yavaşlama kilitlenme restatma gibi bir şey yokdur lumialarda, hoş ve değişik telefonlar, bir bakın.

Mskrc

Mskrc

Üye
Motorola !

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

53cc

53cc

Üye
Hem telefon hem tablet için NEXUS derim:eek:

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kardes senın fazla beklentın yok uzun omurlu ıstıyorsan al bi sıfir iphone4 900 e de bulursun ısını gorur

neksussword

Üye
bencede üsteki üyeye katılıyorum teknosadan 0 iphone 4 16 gb black al fazlasıyla işini görür hatga benim tel galaxy note ama iphone almadığıma pişmanım note alalı 1 sene oluo gerçi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bence lumia al kardeşim donma kapanma kasma derdi yok. Androit virüs bulaşır filan ıos desen zevk meselesi

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Android açık bir sistem olduğundan dolayı ortaya çıkan gereksiz laflar onlar... Güvenilir siteler kullanacaksınız, olacak bitecek, bu androidde virüs var olayı çok tartışıldı çok abartıldı çok şişirildi.
Yavaşlama kilitlenme restatma gibi bir şey yokdur lumialarda, hoş ve değişik telefonlar, bir bakın.

Facebook,Twitter,birkaç alışveriş sitesi hariç başka yere girdiğin yok gibibirşey. Kararımı dediklerinize göre vericem sağolun.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
hayırlı olsun

neksussword

Üye
Bence kimse artık yok şu fiyata hangisini alıyım demesin yalandan konu açıyorlar o fiyata en iyi iphone olur bizim dediğimizi beyenmiosan konu açmayın bilgili konular açın dicemde neyse şimdi herkez bişeyler yazar

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Hem telefon hem tablet için NEXUS derim:eek:

Herkes öneriyor bir inceleyim. Umarım çok büyük ekranlı değildir. :)

- - - Eklendi - - -

kardes senın fazla beklentın yok uzun omurlu ıstıyorsan al bi sıfir iphone4 900 e de bulursun ısını gorur

Aslında baştan beri almak istiyorum ama eski model telefon alacağıma ilerde yeni model alırım diyorum çünkü seneye desteği çekerse apple o zaman boşuna almış olurum gibime geliyo. En azından 1,5-2 sene güncellemesini alabileceğim telefon daha rahatlatıcı geliyor. Yorumunuz için yinede teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

bencede üsteki üyeye katılıyorum teknosadan 0 iphone 4 16 gb black al fazlasıyla işini görür hatga benim tel galaxy note ama iphone almadığıma pişmanım note alalı 1 sene oluo gerçi

Ben baştan beri İphone istiyorum ama o kadar para veremem eskilerede güncelleme vs destek vermiyo zamanla beni şöyle 1,5-2 sene destek verilecek bir telefon olursa içim daha rahat olur.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
3gs 2009da cıktı 2012 ye kadar guncelleme aldı artık sen dusun

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Bence lumia al kardeşim donma kapanma kasma derdi yok. Androit virüs bulaşır filan ıos desen zevk meselesi

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Aslında güzel telefon sanırsam ama windows phone 8 i az önce internette incelemelere baktım sanki arayüz böyle zor ve kısıtlı kullanım sunuyor gibi doğru muyum? Kimiside wp8 ve nokia alınmaz ne yaparsan yap kasıyor,yavaşlıyor,kendi kendine rest atıyor diyor lumia alanlar şikayetçi ondan bakmamaya çalışıyorum ama önerende olunca bu sefer kafam karışıyor. Yorumunuz için teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

3gs 2009da cıktı 2012 ye kadar guncelleme aldı artık sen dusun

Ciddi misiniz o zaman süpermiş. :) peki iphone 4 ile 4s veya 5 arasında çok fark var mı performans açısından?

- - - Eklendi - - -

Bence kimse artık yok şu fiyata hangisini alıyım demesin yalandan konu açıyorlar o fiyata en iyi iphone olur bizim dediğimizi beyenmiosan konu açmayın bilgili konular açın dicemde neyse şimdi herkez bişeyler yazar

Yalan konu açtığım yok sadece yıllardır kullandığım nokia nın sağlamlığını ve diğer ceplerde olan performansı azıcık istiyorum. O yüzden bu konuyu açtım yoksa iphone ilk duyduğumdan beri elde etmek nelerimi feda etmeye hazırdım ama bir türlü olmadı.