Bütçem 750 tl

Sponsorlu Bağlantılar

xds789

Üye
    Konu Sahibi
Bütçem 750 tl
Evet bütcem 750 tl. ilk akıllı telefon deneyimim olucak.sizce ne almalıyım ?

LimePie

LimePie

Üye
ikinci el olarak s3 sıfır ise gmd diyeceğim marka takıntın yoksa tabi

Buğra

Buğra

Admin
general mobile discovery :oke:

xds789

Üye
    Konu Sahibi
yok öyle marka takıntım da. gm discovery 20 gündür beklemekten sıkıldım bir de telefon bozulursa (düşürme , ekranı kırılma vs.) ekranı dokunmatigi gibi parçalarını kolayca bulabilmekte sorun olur mu ondan korkuyorum.

bu arada 2.el telefon almayı pek düşünmüyorum. güvenemiyorum yani telefon sağlam mı değil mi diye

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kardes gmd hakkında sorunlar cıkmıs durumda forumda da var bence xperia l bulamassan xperia p

sinan-19

sinan-19

Üye
Nikia lumia 520 veya 620 alabilirsin sifir olarak tavsiye ederim pisman olmayacagin modeller hizi performansi gayet guzel fiyatlari da ideal

- - - Eklendi - - -

Nokia yazacaktim pardon :)

xds789

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya ne tür sorunlar çıkmış gmd 'de

- - - Eklendi - - -

yukarı

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
olu pıxel gıbı daha vardıda hatırlamıyorum

Buğra

Buğra

Admin
hadi ya ne tür sorunlar çıkmış gmd 'de

- - - Eklendi - - -

yukarı

Telefonda sorun yok merak etmeyin ben 1 aydır kullanırım taş gibi maşallah yeni parti mallar satılıyor şuan zaten onlara hiç sorun yok ölü pixel yok yani bende var 2 tane ama dert değil gece belli oluyor

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
sen alırken hangı partı oldugunu nasıl anlıyorsun?

Buğra

Buğra

Admin
sen alırken hangı partı oldugunu nasıl anlıyorsun?

Benimki 1 yada 2. Parti mal temmuzun 2 sinde aldım şuan piyasada 3. Parti mallar vaat ve 3. Partilerde beyaz kulaklık çıkıyor 1 ve 2. Parti mallarda kırmızı kulaklık çıkmıştı

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
hım saol bakarım

Invoke

Invoke

Üye
Xperia L ama bütçeyi biraz artırman gerekir :/

fk555897

fk555897

Üye
Ben sana Nokia Lumia 620'yi tavsiye ederim.

berk bilgin

berk bilgin

Üye
S3 mini 729 tl ye kdr düştü bi an ônce al bnce

xds789

Üye
    Konu Sahibi
yukarı

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye

Benimki 1 yada 2. Parti mal temmuzun 2 sinde aldım şuan piyasada 3. Parti mallar vaat ve 3. Partilerde beyaz kulaklık çıkıyor 1 ve 2. Parti mallarda kırmızı kulaklık çıkmıştı

kardes sakın gmd almayın daha yenı forumlarda gezıyordum bı tanesı almıs 12 olu pıxel cıkmıs telpaya yollamıs 1 tane var deyıp gecıstırıyorlar yanı hıc bulasma

• Beğen
Tepkiler: Buğra
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Daha bugun aldım hiç bir ölü pixel sorunu yok gönlümce kullanıyorum sizede tavsiye ediyorum.

Buğra

Buğra

Admin
kardes sakın gmd almayın daha yenı forumlarda gezıyordum bı tanesı almıs 12 olu pıxel cıkmıs telpaya yollamıs 1 tane var deyıp gecıstırıyorlar yanı hıc bulasma
telefonu karalamayın lütfen 1 aydır kullanıyorum sorun yok telefonda. Telpa görevini iyi yapıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt