Tavsiye Casper Via A6108'mi, Samsung Galaxy Siii'mü?

Sponsorlu Bağlantılar

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Casper Via A6108'mi, Samsung Galaxy Siii'mü?
Bu ikisi arasında kaldım.Aslında aklıma bir yandan da LG Nexus 4 gelmiyor da değil :hmmm

fk555897

fk555897

Üye
Bence LG Nexus 4 al. 2 telefondan da Nexus 4 kadar iyi performans alamazsın.

Samet.25

N4 al pişman olma güncelleme konusunda sikinti yok sistemde sikinti yok görünümde sikinti yok alınabilecek en iyi cihazlardan

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
N4 al pişman olma güncelleme konusunda sikinti yok sistemde sikinti yok görünümde sikinti yok alınabilecek en iyi cihazlardan
Bence o fiyata alınacak en iyi telefon.Hatta hiç tereddüt etmeden Nexus4 alırdım ama hafızası yeterli değil 16 Gb az ve hafıza kartı girişi yok :(

Samet.25

Bence o fiyata alınacak en iyi telefon.Hatta hiç tereddüt etmeden Nexus4 alırdım ama hafızası yeterli değil 16 Gb az ve hafıza kartı girişi yok :(

Bence yeter ya zaten telde 1gb ilk oyunda oynanmiyo ki zevk vermiyor zaman geçirmelik oyunlar atiyosun yani ben boyleyim seni bilmem .dd

• Beğen
Tepkiler: wwwhmz
wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi

Bence yeter ya zaten telde 1gb ilk oyunda oynanmiyo ki zevk vermiyor zaman geçirmelik oyunlar atiyosun yani ben boyleyim seni bilmem .dd
Nexus 4 alıyorum :) ama şimdide aklıma LG Optimus 4X HD takıldı :D

Samet.25

Nexus 4 alıyorum :) ama şimdide aklıma LG Optimus 4X HD takıldı :D

Hic takilmasin piyasadaki en iyi android tellerdendir n4 en saf guncellemeyide n4 alir google cihazi olduğu için diğer cihazlardan da önce güncelleme alir

Üst Alt