android telefon önerirmisiniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
android telefon önerirmisiniz ??
selamun aleyküm arkadaşlar android telefon almak istiyorum :D herkez ister ama herneyse benim 800 tl miktarım var

almak istedigim telefonda ki özellikler

ekran büyük olsun(en az iphone kadar)
işletim sistemi en yüksekte olsun
telefon yavaş olmasın
tüm oyunlar kasmasın(genelde oyun için kullanıcam)
görüntüler canlı olsun(arkadaşlarımda tablet var oyunlar cok soluk)
ekran küttük olmasın(yani bi kere basınca bassın bazı dokunmatik telefonlar var 5 kere bassan zor anlıyo :D )
telefon kullanışlı olsun(sorun cıkarmasın)
internet hızlı olsun :)

evet beyler böle bi tel lazım 800 tl son sınır :)
ilk tercihim sıfır
ama 2 el de olur :D neyse cok sey istiyorum biliyorum ama :D neyse şimdiden cok tesekkurler :D

badmus

badmus

Üye
İkinci El S3 Bulabilirsin Belki Kardeşim :tebessüm:

kapakli511

kapakli511

Üye
2.el s3 veya 0 s3 mini s2 bulursan zor ama bulursan s3miniden iyidir

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
DalvikCache

DalvikCache

Üye
note 2 iyide 800 e bulabilicekmisin

fingerback5

fingerback5

Üye
General mobile discovery var oyun ağırlıklı kullanım için fakat önermem pek.Oyun çok fazla oynamazsan G-Nexus diğer her şey konusunda süper.İkinci el için S3 note 2 felan bakabilirsin.

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar note 2 ile s3 birinden birine karar kıldım 800 e hangisini bulursam alacagım şimdi icraat vakti çalışmam lazım :(

- - - Eklendi - - -

beyler note 2 yi yada s3ü 2.el kac paraya bulurum

- - - Eklendi - - -

beyler s3 mini alıcam galiba s3 nasıl cok mu kötü oyunlar kasıyomu ekran dokunmatiği azmı acıklarsanız sevinirim

maxicep250

Üye
s3 mini kullanıyorum beya hızlı hızlı oyunlarda hiç kama yapmıyo dokunmatoğide çok güzel

aydknakn

Üye
s3 gayet hızlı ben bir ara kullanmıştım kötü yorumlara kulak asma son güncelleme ile herşey düzeltildi

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini nasıl arkadaşlar ?

Buğra

Buğra

Admin
S3 mini alınmaz ekran kalitesi yetersiz.
Eğer bulabilirsen o fiyata s3 al bulamazsan kesinlikle general mobile discovery al ben kullanıyorum 1 ay oldu ve şahane bir telefon :oke:

jr_arif

jr_arif

Üye
s2 ya da s3 al bende s2 aldım bugün canavar

maskedboy

maskedboy

Üye
s3 mini yada s2 alma 2. el temiz s3 yada note 2 bulabilirsen çok rahat edeersin yoksa s3 mini ile felan çok oyun oynayamazsın

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini yada s2 alma 2. el temiz s3 yada note 2 bulabilirsen çok rahat edeersin yoksa s3 mini ile felan çok oyun oynayamazsın

mc4 gta 3 pes 12 nfs mw bunları oynasın yeter ki arastırdım hiç kasmadan oynatıomus

Takipçi Satın Al

Üst Alt