Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

feyyazevci

feyyazevci

Üye
EPİNTER YENİ GÜNCELLEME YAYINLADI

Changelog
2013-08-04
SELinux enabled.
SmartassV2 CPU governor added, tweaked and enabled by default (will cause impact on performance and battery).
Fixed "adb root" hang.
Enabled volume rocker wake.
As always, important updates from Olympus Kernel Project (modem, power, bluetooth, display, others)
Sync with CM10.1.

2013/08/04
SELinux etkin.
SmartassV2 CPU vali (performans ve pil etkisi neden olur) tweaked ve varsayılan olarak etkin, ekledi.
"Adb root" asmak düzeltildi.
Ses rocker sonrasında etkin.
Her zaman olduğu gibi, Olympus Çekirdek Projesi (modem, güç, bluetooth, ekran, diğerleri) önemli güncelleştirmeleri
CM10.1 ile senkronize edin.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
EPİNTER YENİ GÜNCELLEME YAYINLADI

Changelog
2013-08-04
SELinux enabled.
SmartassV2 CPU governor added, tweaked and enabled by default (will cause impact on performance and battery).
Fixed "adb root" hang.
Enabled volume rocker wake.
As always, important updates from Olympus Kernel Project (modem, power, bluetooth, display, others)
Sync with CM10.1.

2013/08/04
SELinux etkin.
SmartassV2 CPU vali (performans ve pil etkisi neden olur) tweaked ve varsayılan olarak etkin, ekledi.
"Adb root" asmak düzeltildi.
Ses rocker sonrasında etkin.
Her zaman olduğu gibi, Olympus Çekirdek Projesi (modem, güç, bluetooth, ekran, diğerleri) önemli güncelleştirmeleri
CM10.1 ile senkronize edin.

Çeviriyi daha düzgün yapabilir misin hiç bisey anlamadım

Neler yeni neler kullanilmiyo?

Kaynak?

feyyazevci

feyyazevci

Üye
İNGİLİZCEM YOK GOOGLE ÇEVİRİDEN YAPTIM İSTERSEN ŞU ADRESTEN BAKABİLİRSİN
biri yüklemiş şunları yazmış-- Kendi kamera flash ı yine sorunlu ama SnapCamera ile flash düzgün çalışıyor.Bunun dışında biraz daha akıcı hale gelmiş. Antutudan 6200 küsür aldı. Isınma sorunu yine mevcut 40 derece civarlarında. Ama sona gelindi biraz daha test ve feedback ile sorunsuz bir kernel çıkacak gibi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
İNGİLİZCEM YOK GOOGLE ÇEVİRİDEN YAPTIM İSTERSEN ŞU ADRESTEN BAKABİLİRSİN
biri yüklemiş şunları yazmış-- Kendi kamera flash ı yine sorunlu ama SnapCamera ile flash düzgün çalışıyor.Bunun dışında biraz daha akıcı hale gelmiş. Antutudan 6200 küsür aldı. Isınma sorunu yine mevcut 40 derece civarlarında. Ama sona gelindi biraz daha test ve feedback ile sorunsuz bir kernel çıkacak gibi

:)

Teşekkürler sanırım türkçe yok :(

feyyazevci

feyyazevci

Üye
githupta baya güncellee yazmışlar ama ingilizcesi olan birisi yardımcı olur umarım ben romu kurup deneyimlerimi paylaşırım

UpOneTR

UpOneTR

Üye
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Selinux( bir çeşit güvenlik protokolu) eklendi
Smarttass 2 cpu yöneticisi eklenmiş
Adb kullanılarak verilen komutlar çalışıyor (adb pc de konsol üzerinde yapılan işlemlere izin veriyor)
Volume rocker ( anladığım kadarıyla ekran açma sesi ) çalışıyor
Bide kernel güncellemeleri var

feyyazevci

feyyazevci

Üye
romu kurdum kamerası video vs çalışıyor sorunsuz flas genelde çalışıyor ama snapkamera uygulamasında hiç sorun yok flaş vs hepsi çalıştı gayet seri olmuş takılma vs yok bluetooth çalışıyor wifi çalışıyor sıkıntı yok şarj şuan güzel görünüyor parmak ve yüz kilidi yok zaten gerekte yok özetle 10 numara olmasada 9 alır :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Şarj sıkıntısı çözüme kavuştu ise kuracağım.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
romu kurdum kamerası video vs çalışıyor sorunsuz flas genelde çalışıyor ama snapkamera uygulamasında hiç sorun yok flaş vs hepsi çalıştı gayet seri olmuş takılma vs yok bluetooth çalışıyor wifi çalışıyor sıkıntı yok şarj şuan güzel görünüyor parmak ve yüz kilidi yok zaten gerekte yok özetle 10 numara olmasada 9 alır :)

Parmak izi çalışmıyo mu?

kamil_3545

kamil_3545

Üye
yakında beta çıkar gibi sanırım :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Şarj durumu nasıl deepsleep çözülmüş mü

kamil_3545

kamil_3545

Üye
Cevap gelmeyince kurdum. Bakalim sonuc ne olacak.
temiz kurulum yaptığnı söylemş deneyen arkadaş nasıl oluyor o sende öyle mi yaptn

- - - Eklendi - - -

changelog yazanı indiriyoruz dimi

Sarangni

Sarangni

Üye
temiz kurulum yaptığnı söylemş deneyen arkadaş nasıl oluyor o sende öyle mi yaptn

- - - Eklendi - - -

changelog yazanı indiriyoruz dimi

04.08.13 yazanı indirin. Temiz kurulum dediği nedir bilmiyorum:D

Wipe Cashe
Wipe Data
Dalvic cache yapıp kuruyorum.

Bazıları once stock kuruyor daha sonra yeniden bootlader, root, cwm yükleyip yeniden kuruyor. Bence uzun, gereksiz bir süreç :D

kamil_3545

kamil_3545

Üye
04.08.13 yazanı indirin. Temiz kurulum dediği nedir bilmiyorum:D

Wipe Cashe
Wipe Data
Dalvic cache yapıp kuruyorum.

Bazıları once stock kuruyor daha sonra yeniden bootlader, root, cwm yükleyip yeniden kuruyor. Bence uzun, gereksiz bir süreç :D
iki yerde yazıyor biri gapps ın altında sasnırm onu indirmem gerek :) peki sağolun :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Lates Version indirdim. Zaten ikisi aynıdır. :D