"red" edilmek :(

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
"red" edilmek :(
sevdiğim kız beni red etti lanet olsun çok koydu bu bana kahretsin ilk defa doğru düzgün kız arkadaşım olacaktı red edilmek çok kotu gerçekten :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gecmis olsun. benim de basima geldi soka girdim oturcak yer bulamamistim yikildim resmen. bi sure uzulursun gecer:(

-Emre

-Emre

Üye
Geçmiş olsun. Reddedilmek şansının bittiği anlamına gelmez.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Allah kurtarsın kardeşim

HAM ZA

HAM ZA

Üye
eyvah bu sendroma kapıldınmı kurtuluş yok kardeşim benden demesi... başka bi kıza açılmak istediğinde rahat olurmusun bilemem ama sana ufak bi tavsiyem var sakın bir kıza güzel diye bakma huyu,mizacı ve sana bakışıda önemli. o da insan ve düşünebiliyor ona farklıymış hissi verirsen senden soğur boşver takma takmamaya başladığın zaman görüceksin ki sana yaklaşmak isteyenleri fark edeceksin ve son olarak takma be dostum o seni hakedecek hiçbişey yapmadı... ;)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
eyvah bu sendroma kapıldınmı kurtuluş yok kardeşim benden demesi... başka bi kıza açılmak istediğinde rahat olurmusun bilemem ama sana ufak bi tavsiyem var sakın bir kıza güzel diye bakma huyu,mizacı ve sana bakışıda önemli. o da insan ve düşünebiliyor ona farklıymış hissi verirsen senden soğur boşver takma takmamaya başladığın zaman görüceksin ki sana yaklaşmak isteyenleri fark edeceksin ve son olarak takma be dostum o seni hakedecek hiçbişey yapmadı... ;)

Dediğin gibi ben güzelliğinden etkilendim huyunu suyunu pek bilmiyorum . O kız kuzenimin arkadaşı aynı yerde çalışıyoruz sayılır. Ilk başta kıza açılmaya başladım iyi şeyler yapmaya çalıştım sonra durumu çaktı galiba. Dedi benim erkek arkadaşım var çok üzgünüm. Işte o anda şoka uğradım mahvoldum gece ağladım :(

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

Dediğin gibi ben güzelliğinden etkilendim huyunu suyunu pek bilmiyorum . O kız kuzenimin arkadaşı aynı yerde çalışıyoruz sayılır. Ilk başta kıza açılmaya başladım iyi şeyler yapmaya çalıştım sonra durumu çaktı galiba. Dedi benim erkek arkadaşım var çok üzgünüm. Işte o anda şoka uğradım mahvoldum gece ağladım :(

benim amacım o değildi ki xDDd deseydin

-efşan

-efşan

Üye

Bu ret mi batubower?
Gerekeni yapmış kız. Hırpalama kendini.
Sana senden başka kim gerek ?
Allah gönlüne göre verir İnşallah da gülersin bu hâllerine.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
-Emre

-Emre

Üye

Öyle desene yahu ben de teklif ettin de kabul etmedi sandım. Aynı durumda sen olsan sen de öyle yapardın. Sonuçta kızın bir ilişkisi var başkasıyla. Fazla bağlanma. Ayrıca şunu söyleyeyim, tipin ne olursa olsun, isi bilirsen kız bulursun :oke:

Haluk.

Haluk.

Üye
geçmiş olsun

ümran

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Haluk. ve -efşan
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Eğer şu yanlışı yaptıysan;arkadaşım,kankam vs gibi tanıtıp veya ona öyle dediysen bu bir yanlış başlangıç oluyor. Sonrasın da toprlama dönemi çok zor. Başta öyle bir amacın varsa ya ismini söyle yada söylemeden farklı cümleler ekle. Arkadaşça yaklaşırsan tutup ta sadece arkadaşı sanıyor seni. Birde uygun zamanını bulamamışsın,erkek arkadaşı olsada bizim kızlar nasılsa sevgilim bir gün gider düşüncesiyle baktıklarından sevgilisi olsada başka birisiyle ilgilenme çabasında olabiliyorlar tabi gözü tutarsa ve sevgilisinden daha farklıysan,her yönünle. Biz yani erkekler gibi aman sevgilim var ölene kadar başka sevgilim olmaz dişi sinekle bile konuşmam demezler diyenleri varsa zaten onun anlından öpmen lazım sebebi de kızlar bazıları çok düşünce için de olmaz ama çok seçici olurlar bunların da bazıları çıkma sevgili dönemindeyseniz başta aa öpmem,öpme diyen 1 ay sonra neden öpmüyorsun der oluyor o bazı türleri ama bir nevi benim gördüklerimden yola çıkacak olursam benden bile daha rahat oluyorlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt