Çokmu şey istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Çokmu şey istiyorum
Bir kız arkadaş istiyorum.

Beraber the walking dead,dexter,how i meet your mother izleyebilceğim.

Beraber metallica,greenday,red hot chilli peppers,led zeppelin dinleyebilceğim

Beraber lol,cod, battlefiled,sims oynayabilceğim.Minecraftta kendi küçük şirin evimizi yapabilceğim...

Biri vardı.Onun o kızıl saçlarına hayrandım.Benim.için tekti o.Ama şuana nerde,ne yapıyor,beni unuttumu bilmiyorum...

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bende bi kız arkadaşım olsun o nu bu dünyadan götürüp uzayda gezmek istiyorum ama yok :(

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Bende bi kız arkadaşım olsun o nu bu dünyadan götürüp uzayda gezmek istiyorum ama yok :(

Sıradan değil bu tür kızlar.Onlar özeldir.Tıpkı benim gibi.Benim biyolojik olarak farklı versiyonum.Amaç sadece cinsellikten ibaret değil.Önemli olan beni anlaması.Bence bu tur kızlar dışındakilerin hepsi kezban.Birşey diyorsun ufff yhadı rsmen .s.s diyolar.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Allah kezbanları ıslah etsin diyecem onlar olmasa kızların değeri olmaz :)

Kezbanlarla takıl yani konuş onların arkadaşları iyidir bi dene :) :)

Boyle dediler ben goze alamadım
klasik kız olmamalı.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Kezban dediğin çirkin kız değildir.

Atarlı kızdır.Ask.fm linki gonderir sor der her sorunun altına sanene be slk yatar...

Çok hoş çelişki.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sonsuza dek katılıyorum

:)

foreverthe

foreverthe

Üye
Eğer bir kız istiyorsan o lanet olası koltuktan kalk ve dışarı çık sosyal ol mutlaka sana göre bir kız vardır :oke:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Nette daha çok kız var la :)

Dışardakiler kendini bişey sanıyo :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Connected2.mE

Genelde anonim olarak konusuyosun konusmasiini bilirsen tanisiyosun felan :)
14-18 yaş arası çok var :)

Uhops

Uhops

Üye
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Aaah konu acacam bi bakın.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sana emmayı ayarlayayım walking dead hayranı kendisi :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
çok televizyon izliyorsun çık dışarı bir gez sosyal kulüplere filan katil çevreni genişlet

• Beğen
Tepkiler: -efşan
zombaka

zombaka

Üye
evet çok şey istiyosun

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

öyle körü körüne de bağlanılmaz ki uzaya götürürsün yer cekimini olmadı yerde saçlarının bozuldugu için şikayet ede
ne istediğini tam olarak anlamak lazım ne istediklerini kendileride bilmiyorlar

Sıradan değil bu tür kızlar.Onlar özeldir.Tıpkı benim gibi.Benim biyolojik olarak farklı versiyonum.Amaç sadece cinsellikten ibaret değil.Önemli olan beni anlaması.Bence bu tur kızlar dışındakilerin hepsi kezban.Birşey diyorsun ufff yhadı rsmen .s.s diyolar.

önemli olan beni anlasın yeter diyorsun ama kendini şu kedi gibi görüyorsan gercekler acıtır

BelaMonte

BelaMonte

Üye
varlla bana 10 larca çıkma teklifi geldi KEZBAN tarafından kabul etmedim sırf okuyum amerikaya gideceğim ordaki Emily lerle olmak için <3

UpOneTR

UpOneTR

Üye
öyle körü körüne de bağlanılmaz ki uzaya götürürsün yer cekimini olmadı yerde saçlarının bozuldugu için şikayet ede
ne istediğini tam olarak anlamak lazım ne istediklerini kendileride bilmiyorlar

önemli olan beni anlasın yeter diyorsun ama kendini şu kedi gibi görüyorsan gercekler acıtır

Arkadaşları bilmemde ben gırgırına takılıyorum öyle sorunlarım yok çok sükür :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Tatil için gelen birisi vardı şansıma öylesi denk gelmişti ama şansımdan o an nefret ettim denk gelmesin dedim sebebi de online oyun düşkünüydü o anda soğudum,soğuk davrandım. Müzikle ilgilenen hoşuma gider ama online oyunla ilgilenen kızlar bana itici geliyor. Kız dediğin kız gibi olacak koluna takınca yada yanında durunca topuklu ayakkabısının sesi ve parfümünün kokusunu alıcaksın veya gözlerine baktığın da içinin yağları eriyip saçıyla oynadığın da ipekle oynuyormuşsun hissi verecek yani bana göre ona denir yoksa günün 10 saati bilgisayar başında oturup bir elinde cips ağzı yüzü yağ için de kalıp "hoş geldin aşkım" derse hamam'a git sana bir kese atsınlar derim,fiuv neyse ki iyi ki denk gelmiyor,hazır aklıma gelmişken tahtaya vuruyim

Üst Alt