Nokia microsoft tan şikayetcimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Nokia microsoft tan şikayetcimi
geçenlerde haber sitelerinde okuduğum bir habere göre

Nokia uygulama geliştirme bölümü ikinci başkanı
Bryan Biniak, Business Times'a verdiği röportajda Nokia'nın Microsoft'u hızlandırmak istediklerini söyledi. Nokia, Windows Phone 8 çıktığından bu yana sürekli yeni cepler tanıtsa da uygulamaların ve güncellemelerin eksikliği, zayıf nokta olmaya devam ediyor. Bu duruma parmak basan Biniak, "sık sık yeni cihazlar piyasaya sürüyoruz. Birisinin önem verdiği bir uygulama olduğunda ve bu WP8'de olmadığında, bu kaçan bir satış şansıdır" diyerek microsoftta geciken güncellemeler hakkında sitemlerde bulunmuş haber kaynağını form gereği paylaşamadığım için yayınlıyamıyorum umarım aralarında sorun yoktur ve biz bekleyenleri hüsrana uğratmazlar demekki sadece bizler değil artık nokıa cepheside bu durumdan oldukca rahatsız gibi bu konuda sizin yorumlarınız nedir bilmek isterdim

yazının devamı ise şöyle

"Telefonu uygulamalar olmadan satamazsınız" diyen Biniak, Nokia Lumia cihazlarında kullanılan yazılımların yavaş gelişiminden yakındı. Kullanıcıların ihtiyaç duydukları uygulamaların platformda yer almaması halinde kullanıcıların yer değiştirmeyeceğini düşünen Biniak, Microsoft ve Nokia'nın Windows Phone'a geçmek için daha fazla neden sağlaması gerektiğine inanıyor. "Geçiş için cihazınızda gerekli uygulamaların sadece var olması yetmez, aynı zamanda daha iyi olmaları gerekir. Bunun yanında diğer cihazlarda elde edemediğiniz eşsiz bir deneyim sunulması gerekir."
Biniak, sıkıntılara rağmen durumun iyileştiğini düşünüyor. Biniak'a göre 2013 sonunda kullanıcılar "Windows Phone'da şu uygulama yok" gibi bir cümle kuramayacaklar. "Bir şirket olarak başkasına güvenip bir şeyleri düzeltmelerini bekleyemeyiz" diyen Biniak, Nokia'nın Windows Phone'da yapılacak geliştirmeler için baskı yaptığını da söylüyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

ÖEY

ÖEY

Üye
Abi daha az önce aynı konuda bir başlık açmamış mıydın sen yahu? :D:D Hem de kapatılmıştı :D:D :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
e orda link paylaşmışız o yüzden kapatıldı bende bu güncelleme tarihlerinden şikayetci olduğum için israrla açma çabasında bulundum

caglar b

caglar b

Üye
biniac denen adam mantıklı konuşmuş

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
evet bencede mantıklı çünkü cihaz çıkarmakla bazı şeyler olmuyor çıkardığın cihazın istek ve talepleride karşılaması gerekiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Adam haklı.

• Beğen
komando04

komando04

Üye
son derece haklı

ÖEY

ÖEY

Üye
Nokia'dan gecikmiş bir sitem olmuş bence. Zaten ben MS'i anlamıyorum şahsen. Ellerinde altın yumurtlamaya hazır bir tavuk var ama resmen ona engel oluyorlar veya o yumurtlamasın diye her şeyi yapıyorlar :D:D Yani şu sistemin eksiklerini gediklerini artık kapatsalar belki de android egemenliğini kırıp zirveye oynamaları çok daha kısa bir zamanda olabilir.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
altın yumurtlayan tavuğun yanına kısırlaştırılmış horoz koymuşlar :)

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61 ve By_Casparov
pirenuri

pirenuri

Üye
Bir konuda haklı , Microsoft biraz ağırdan alıyor yapması gerekenleri tam zamanında değil de geç yapıyor ama Bu konuda Microsofta laf atarken Nokia'nın yaptıklarını unutmuş. Zamanında Symbian işletim sisteminde , Android ve Iphone uygulamalara destek verip sistemi geliştirirken , Samsung vs zamana göre yüksek donanımlı cihazlar çıkarırken Nokia anca eski cihazları ısıtıp ısıtıp önümüze koydu (C7-701). Şimdi bu kadar hatası varken Nokia'nın MS ye laf atması da trajikomik

• Beğen
Tepkiler: power_24

blackcemre

Üye
Bir konuda haklı , Microsoft biraz ağırdan alıyor yapması gerekenleri tam zamanında değil de geç yapıyor ama Bu konuda Microsofta laf atarken Nokia'nın yaptıklarını unutmuş. Zamanında Symbian işletim sisteminde , Android ve Iphone uygulamalara destek verip sistemi geliştirirken , Samsung vs zamana göre yüksek donanımlı cihazlar çıkarırken Nokia anca eski cihazları ısıtıp ısıtıp önümüze koydu (C7-701). Şimdi bu kadar hatası varken Nokia'nın MS ye laf atması da trajikomik

Nokia aslında kendinde şikayetçi olmalı Microsoft bir aydır güncellemeyi verdi hala Nokia veremedi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
ve beklediğim son microsoftun akıllıca uyguladığı plan bir devin hazinli sonunu belirledi bu benim düşüncem göreceksiniz ilerliyen zamanlarda güncellemeler peşpeşe yayınlanacak tüm ümitlerini microsofta bağlıyan nokıa beklediği yararı göremeyince durum bu hal aldı ve microsoft un sinsi planları tek tek yerine oturarak işlemeye başladı 10 yıl içerisinde bir kaç nokıalı cihaz ve sonrasında tarihe gömülen bir dev

efeler12

efeler12

Üye
Bu konu baya önce açılmıştı var zaten konu kilit lütfen

blackcemre

Üye
eski haber horladı :(

- - - Eklendi - - -

hortladı

efeler12

efeler12

Üye
Tarihe bak neresi hortlamış fazla konu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt