VK.COM Film İndirme

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ya benim idm ile ilgili sorunum var kim yardımcı olabilir?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Buyrun benim
Tabi yardımcı olabilirsem

düşünmen yeter abi :)

sorum şu abi ben bunu gayet kullanıyordum patch ile etkinleştirdim sanırım olmadı pekte önemsemedim biterse yaparım diyordum. Ama 60 günlük süresi doldu hatası veriyor. Yeniden indirip patchliyorum yok olmuyor. Kayıt defteri belgeler falan heryerden kaldırıyorum yok yine aynı hata süresi doldu kapatılıyor diyor. İndirmede yapmıyor hata veriyor mesela hotfileden birşey indirecem hata veriyor tekrar beklemek zorunda kalıyorum kaldırıp tarayıcıdan indiriyorum artık. Yani şuan hiçbir şekilde kullanamıyorum. Format atmak istemiyorum idm için

ANIL

ANIL

Admin
Konuya pek ilgili değilim ama bu sürümü deneyebilirsin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Konuya pek ilgili değilim ama bu sürümü deneyebilirsin.

tamamdır anıl sağolasın şuan netim yok yarın istanbula dönüyorum bakarım orada.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

düşünmen yeter abi :)

sorum şu abi ben bunu gayet kullanıyordum patch ile etkinleştirdim sanırım olmadı pekte önemsemedim biterse yaparım diyordum. Ama 60 günlük süresi doldu hatası veriyor. Yeniden indirip patchliyorum yok olmuyor. Kayıt defteri belgeler falan heryerden kaldırıyorum yok yine aynı hata süresi doldu kapatılıyor diyor. İndirmede yapmıyor hata veriyor mesela hotfileden birşey indirecem hata veriyor tekrar beklemek zorunda kalıyorum kaldırıp tarayıcıdan indiriyorum artık. Yani şuan hiçbir şekilde kullanamıyorum. Format atmak istemiyorum idm için

Anıl'ın verdiği sürümü yüklemeden önce, Revo Uninstaller Pro ile normal idman'ı kaldırıp daha sonra temizle seçeneği ile tam temizlik yap Reg kayıtları vs hepsini temizler, eğer kurulu değilse idmanı kur ve ordan kaldır ve sonrasında Pc i kapatıp tekrar aç.

Temiz kurulum yapmış olursun.

Bendeki idmanın çalışma mantığı farklı nedense kendiliğinden olan birşey :ehe
Firefox da IDM cc eklentisi çalışmadığı için kullanamıyorum, önceden çalışıyordu:kotu: firefox hergün yeni güncelleme yaptığından sağolsun adamlar yetişemiyor, Windows'un kendi tarayıcısından hem izleyebiliyor hemde indirebiliyorum.

Ve geldik chromeye IDM cc eklentisi çalışıyor ancak bunda izleme yapamıyorum video ya tıkladığımda direkt indirme yöneticisi çıkıyor.

Bu nedenle önce filmleri firefoxdan bakıp hoşuma gideni chromeden açarak indiriyorum.

Hotfile, turbobit gibi bazı sitelerde hata veriyor ve indirmişsin gibi bekletiyor bunun içinde indirme yaparken hangi upload sitesinden hata alıyorsan tıklama yaparken "Alt" tuşuna basarsan etkisiz kalıyor devre dışı kalınca indirebilirsin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Çok sağol abi bakayım eve gidince deneyeyim her pc de olması gereken bir pro sonuçta :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Anıl'ın verdiği sürümü yüklemeden önce, Revo Uninstaller Pro ile normal idman'ı kaldırıp daha sonra temizle seçeneği ile tam temizlik yap Reg kayıtları vs hepsini temizler, eğer kurulu değilse idmanı kur ve ordan kaldır ve sonrasında Pc i kapatıp tekrar aç.

Temiz kurulum yapmış olursun.

Bendeki idmanın çalışma mantığı farklı nedense kendiliğinden olan birşey :ehe
Firefox da IDM cc eklentisi çalışmadığı için kullanamıyorum, önceden çalışıyordu:kotu: firefox hergün yeni güncelleme yaptığından sağolsun adamlar yetişemiyor, Windows'un kendi tarayıcısından hem izleyebiliyor hemde indirebiliyorum.

Ve geldik chromeye IDM cc eklentisi çalışıyor ancak bunda izleme yapamıyorum video ya tıkladığımda direkt indirme yöneticisi çıkıyor.

Bu nedenle önce filmleri firefoxdan bakıp hoşuma gideni chromeden açarak indiriyorum.

Hotfile, turbobit gibi bazı sitelerde hata veriyor ve indirmişsin gibi bekletiyor bunun içinde indirme yaparken hangi upload sitesinden hata alıyorsan tıklama yaparken "Alt" tuşuna basarsan etkisiz kalıyor devre dışı kalınca indirebilirsin.

Ben de tam tersini kullanıyorum abi. Genel günlük kullanımda chrome kullanırım video falan indireceğim zaman firefox açarım. Chrome da çalıştırmıyorum idm yi. Firefoxta sorunsuz çalışıyor fakat chrome da bazı videoları otomatik indirmeye falan çalışıyor bazı dosya paylaşım sitelerinde falan dosyayı indireceğine html sayfasını indiriyor falan uyuz ediyor :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Videoyu izletmiyor otomatik indiriyorsa idm in ayarlarında uzantılar var.
Otomatik indirdigi uzantıyı silin ordan daha indirmez rahat rahat izlersiniz :kıskıs:

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ben de torrentten vazgeçmem YIFY :)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Anıl verdiği idmyi yükledim direk oldu :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Üst Alt