galaxy s4 apn sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

pointbang

pointbang

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s4 apn sorunu
Merhaba ben yakın zamanda hong kongtan enistemin araciligiyla galaxy s4 getirttim. Telefon geldikten hemen sonra yurtdisina ciktim donuste telefonu pasaportuma islettim ve telefonla gorusme yapabiliyorum .Mobil aga baglanabilmek icin ve Telefonun romu swisscom oldugu icin apn ayarlarini degistirmem gerekti vodafone kullanicisiyim vodafone self servisten apn ayarlarini yapilandirma mesaji ile ayarladim ama hala mobil aga baglanamiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim ,simdiden tesekkur ederim.

laz6116

laz6116

Üye
Ayarlar kismindan diger ağlar kismina gir ve şimdi ekleyecegim ekran goruntusundeki gibi mi ayarlarin bi baki ver.

kapakli511

kapakli511

Üye
apn vodafone live se girmez vodafone internet olması lazım internetten bak ayarlarına yapamazsan mesaj at veririm

pointbang

pointbang

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar kismindan diger ağlar kismina gir ve şimdi ekleyecegim ekran goruntusundeki gibi mi ayarlarin bi baki ver.

sebeke modunu wcdma/gsm e ayarlayıncada olmadı , arada bi secilen ag vodafone tr bulunamadı diyo.

- - - Eklendi - - -

apn vodafone live se girmez vodafone internet olması lazım internetten bak ayarlarına yapamazsan mesaj at veririm
bu arada ben yapılandırma ile vodafone interneti aldım yani live a aglı değil

laz6116

laz6116

Üye
Ag ayarlarından zaten kendi başınıza bisey seçmeniz gerekmiyor otomatikte baglamasi lazim. Otomatikte bulmuyorsa sebekeyle ilgili bir sıkıntı vardir diye tahmin ediyorum. Hattinizi bir baska telefonda da deneme sansiniz varmi?

pointbang

pointbang

Üye
    Konu Sahibi
babamın telefonunda hattımı denedim olmadı sonra tekrar kendi telefonuma takınca oldu suan baglanabiliyorum çok teşekkur ederim hepinize

laz6116

laz6116

Üye
Iyi sevimdim sen8n adina. Internetsiz bir s4, s4 degildir :)))

Üst Alt