Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sadece 2g açık olarak denesene cm7 yi bakalım performansı nasıl :)

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Arkadaşlar beni bu atrixin karnel olayı sıkmaya başladı ben insallah bi daha ki ay General Mobile Discovery modeline geçiş yapmayı düşünüyorum dehşet bir cihaz hiç bir stokta yok kapış kapış gidiyor isteyenler performanslarına baksın . (1 gb ram - 1.2 4 çekirdek - 2 gb rom - 8 mp kamera ) antutu değeri 13.000 lerde benim atrix 6000 zor görüyor s3 ile kafa kafaya fiyat mı sadece 600 tl :)

Haluk.

Haluk.

Üye
:hmmm

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Kamerası kötüymüş :)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca burası gm discovery konusu değil :D

Sarangni

Sarangni

Üye
GM de yapılıpta. Atrix yapılamayan ne var merak ettim. :D

GM yeni cihaz alacaklar için iyi bit tercih ama Atrix varken alınır mı orası soru işareti...

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Aynen atrixin üstene alınmaz bence :)

Fatic

Fatic

Üye
Arkadaşlar beni bu atrixin karnel olayı sıkmaya başladı ben insallah bi daha ki ay General Mobile Discovery modeline geçiş yapmayı düşünüyorum dehşet bir cihaz hiç bir stokta yok kapış kapış gidiyor isteyenler performanslarına baksın . (1 gb ram - 1.2 4 çekirdek - 2 gb rom - 8 mp kamera ) antutu değeri 13.000 lerde benim atrix 6000 zor görüyor s3 ile kafa kafaya fiyat mı sadece 600 tl :)

Reyiz al gitsin bncede ama o telefonun arka kapagi çakma s3lerinkinden bile daha beter :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu dağıtmayın lütfen :)

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Asıl konumuza dönersek karnelde bayadır her hangi bir güncelleme gelmedi galiba :hmmm

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Cevap veren olursa iyi olur :) gelseydi duyardık :P

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Pilde iyileşme var ve lapdock üzerinde çalışıyorlar demiştim :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Lapdock kullanan mı var ya :)

feyyazevci

feyyazevci

Üye
kuzenimle bilikte 2 adet atix aldık bnmki gelmişti onun saqtıcısı yamuk yaptı yollamadı oda s3 mini aldı giiş seviyesinde bir kullanıcı dün telefonu inceledim çok kasıyor ve bundan çok şikayetçi boşta ram 250 civarı bende ise 450-500 arası ve dün keşke atrixte ısrar etseydim dedi şahsen s3miniyi bende beğenmedim o 4.1.2 jb atrixte olsa s3miniyi ikiye katlayacağından hiç şüphem yok o yüzden sabırla bekleyeceğiz stabil jb rom gelene kadar :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
S3 minide kim oluyo ATRİXin karşısında :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Fiyat uygun olsa bende almayı düşünmüştüm ama 400 lirada verilmez telefon 400 lira :)

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Fiyat uygun olsa bende almayı düşünmüştüm ama 400 lirada verilmez telefon 400 lira :)

2. elleri uygun olur diye düşünüyorum :hmmm

- - - Eklendi - - -

Krystian :This is expected behavior of deep sleep on cm9 with current kernel in 2g only mode, other things turned off. demiş ve ingilizcem olmadığı için anlayamadım :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sayfaları dolaşaydın görürdün :)