Galaxy s3 mini kore yardim

Sponsorlu Bağlantılar

cork_94

cork_94

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 mini kore yardim
Bu tarz telefonlar satılıyo s3 mini falan. alışveriş sitelerinde.almayı düşünüyorum, bu telefonlar orjinal mi değilmi bilmiyorum satıcıları çok met ediyo ürünü,Alınırmı kullanan varsa yardım edebilirmi,Android bi telefon almayı düşünüyorumda.Bu kore malı s3 ler Gerçek s3 le aynı performansı verebilirmi bana ?

[/URL]

smh60

smh60

Üye
Kardeşim tanıdıklarım hep mağdur oldular bu gibi sitelerden

smh60

smh60

Üye
Hayır

Samet.25

Bunlar cin mali kanip alma sahibinden de denetim yapmadiklari için bunlar yüzünden gerçek saticilar is yapamiyo zaten eğer cin olup olmadigini anlamak istersen önce teknosa vatan gibi sitelerde sifir fiyatina bak sonra ordakiyle karsilastir en fazla 100 150 TL oynar 400 500 TL ilk farklar varsa bilki cin malidir bide sakin cin mali aliyim deme verdiğin para boşa gider iki güne kalmaz tel bozulur hepsini geçtim cin mallarinin sar değerleri cok yuksek olduğu için kanser olma riskini artirir ve telefon patlayabilir kalici zararin olabilir aman dikkat

restmod

restmod

Üye
Bunlar orjinal degil

ysfnl

Üye
Orjinal olanları da var atlamayalım arkadaşlar hemen aman kandırılırsın aman sahtedir.1600 tl sıfırı 1200 tlye satıyorlar mesala.Yurt dışından getirip kaydettirilmiş telefonlar içerikte değişiklik yok.

cork_94

cork_94

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar

seco_can_can

seco_can_can

Üye
ben bi konuyu tam anlamadım samsung zaten kore şirketi değilmi acaba ?

Baskentliia

Baskentliia

Üye
orjinal değil ışlemci mtk çin işlemcısı

Samet.25

ben bi konuyu tam anlamadım samsung zaten kore şirketi değilmi acaba ?

Kore derken cin mali demek istemiş arkadaş aslında çoğu cihaz Kore de üretiliyor iPhone Samsung filan gerçi iPhone Amerika da uretme karari aldi yakin zamanda üretimi Amerika da yapacak artik kisaca cin mallari bi ise yaramaz değerinden çok düşük fiyata satiyolar zaten oradan cin mali olduğunu anlamak mümkün bide orijinal bi dokunmatik telefon kullanan birisi cin malini eline aldiginda hemen anlar dokunmatiginden ekran kalitesinden vsva

• Beğen
Tepkiler: seco_can_can
blackaid

blackaid

Üye
işlemci ve hafıza özelliklerine bak mtk olanlar biraz kaliteli oluyor kullananlarda gördüm hafıza ve kamera gerçeğine göre düşük oluyor sadece java olanları sakın alma onlar bildiğin eski çin telefonları gibi

Takipçi Satın Al

Üst Alt