VK.COM Film İndirme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
VK.COM Film İndirme
Arkadaşlar bende yeni öğrendim hepimiz internette online film izleriz film indirmek dert biliyorsunuz millet turbobit letitbit gibi sitelere upload yapıyor artık son hızda istediğiniz filmi indirebileceksiniz bende yeni keşfettim paylaşayım dedim.
İnternet download manager biliyorsunuz ünlü indirme programı bu video indiriyor fakat chrome ile film izlerken video indir butonu çıkmıyor ama operadan girdim operada film izlerken video indir butonu çıkıyor son hızda istediğim filmi indiriyorum bilginiz olsun dedim belki indirecek olan vardı :aha:

• Beğen
Tepkiler: Joker

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Günaydın :ehe

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve Buğra
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
şimdi biliyordum desem sopalarsınız :kıskıs:
bilmiyorum ayağına yatayım...

owww ne güzel siteeee... ama ben torrentten vazgeçmem sagolsunn YIFY

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ben bilmiyordum yada bugüne kadar hiç araştırmak aklıma gelmemiş :d:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
YIFY nin torrentleri çok kaliteli izleyen bilir :D
720p 700-1000MB arası
1080p 1.5-2GB arası cam gibi görüntü..

ayrıca güncel altyazıda çıkarılıyor sürekli..

bluray arayana publicHD :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
YIFY nin torrentleri çok kaliteli izleyen bilir :D
720p 700-1000MB arası
1080p 1.5-2GB arası cam gibi görüntü..

ayrıca güncel altyazıda çıkarılıyor sürekli..
Yabancı dizi olarak walking dead izledim bitti yeni bölümünü bekliyorum tek ve ilk altyazı izlediğim görüntü parçası o dur başkada izlemem zaten film olarak tr dublajlı çok yok yav tr dublaj olmadan film izlemem :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Yabancı dizi olarak walking dead izledim bitti yeni bölümünü bekliyorum tek ve ilk altyazı izlediğim görüntü parçası o dur başkada izlemem zaten film olarak tr dublajlı çok yok yav tr dublaj olmadan film izlemem :D
film dediğin orjinal dil ile izlenir. Halis gelsin oda benimle aynı fikirdedir demi halis :kıskıs:

dublaj faklılaştırıyor. bazen güzel bir filmi dublaj ile batırıyorlar... herşey orjinaliyle güzel..
kafamın rahat oldugu internetin sınırsız oldugu bir zamanda ( pek mümkün görünmesede )
tüm arşivimi silip 1080p YIFT arşivlicem hep. + bulduklarıma dublajıda entegre ederim :)

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi

film dediğin orjinal dil ile izlenir. Halis gelsin oda benimle aynı fikirdedir demi halis :kıskıs:

dublaj faklılaştırıyor. bazen güzel bir filmi dublaj ile batırıyorlar... herşey orjinaliyle güzel..
kafamın rahat oldugu internetin sınırsız oldugu bir zamanda ( pek mümkün görünmesede )
tüm arşivimi silip 1080p YIFT arşivlicem hep. + bulduklarıma dublajıda entegre ederim :)
İyiymis bende vk'dan cekerim artik bu sekilde

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bilgi için teşekkürler ama bende bilmiyormuş saydım kendimi ek bilgi site kaynaklarını gizlese bile idm ve web tool down yöntemleri var sayfa kaynağını denetleyin görürsünüz :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hasan sen şu linkleri ver bakam :D yahu benim idm bir gitti bir gitti :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hasanın verdiği link bu kadar olur işte :d:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Buymuş :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ha şöyle virüs kaçmaz dimi :D dublaj yok değil mi :hmmm

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Vay arkadaş mesajlaşacak biri oluncada alt yazı izlenmiyorki normalde daha güzel ama arada film kopuyor :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende indirme hastalığı var ama izlemiyorum işte hele tekken hiç izlemiyorum oyun falan oynuyorum oturup kitlenmek canımı sıkıyor ama okul açılsın çok izlerim :D

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bazen torrent bazen de 1080p yada 720p online yayın yapan filimleri download manegar ile indiiyorum ve gayet hızlı indiriyor.
Bulamadığım film olmadı bugüne kadar, cam'rip leri seyretmiyorum zaten.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Nextman

Üst Alt