Hard Brick Oldu Yardıma Gelin Nolurrrr!!!!!!! Yalvarırımmm!!!! :(((((((

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Stock rom at düzelir.Hard brick olmamış cihazın bence:oke:

Yav nesını anlamayacaz? Boot screena gelıyor dıyor, boot screen a gıren telefon brıck mı olmus olur mu? dusun bakalım bır.

Beni dinlemiyorsunuz tam anlamıyorsunuz cihazım açılmıyor boot screen dediğim çökmeden önceki kalan kernelin jb boot screeni yani çökmeden önce öyle bir boot screen vardı öyle yazdım dikkat edin Cihazım açılmıyor garantiye yollayacağım. Adamlara ne diyeceğimi sordum sizlere...

sensesi

sensesi

Üye
Kardeş telefonu işten anlayan biriyle boot repair yapip dowland moda alip tekrar orjinal yazilim atacaksin..

hizan

hizan

Üye
sony xperia z ve nokia da download var yani senin anlattığına göre telefonun uyku modunmda eğer download yapabilirsen telefon açılır.

servislik bir durum yok.

Emrebali05

Emrebali05

Üye
arkadaşım bi yerde okumuştum bi yöntem var ama ne kadar sonuç verir bilmiyorum denemekte fayda var
1) ilk önce odini aç her birşeyi ayarla ops dosyası romu vs..
2) sonra telefonun bataryasını çıkartıp pcye bağla
3) ses tuşlarının ikisine birden ana safya tuşuna ve açma kapa tuşuna aynı aynada basarken bataryatı tak odin görürse orjinal yazılımı kur
inşallah işine yarar

lale63

lale63

Üye
Anlamiyorum servise verse nnoluyorkiya daha fazla zarar verirse

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Anlamiyorum servise verse nnoluyorkiya daha fazla zarar verirse

daha ne kadar zarar verebilir ki telefon açılmıyor zaten biz arkadaşa yardım etmek istiyoruz ayriyetten servis anlarsa beleşe yapmıyo

lale63

lale63

Üye
daha ne kadar zarar verebilir ki telefon açılmıyor zaten biz arkadaşa yardım etmek istiyoruz ayriyetten servis anlarsa beleşe yapmıyo

Lafim sana degil ya laftan anlamayanlara ayriyetten servis ugrasmaz o kdr anakarti degistirip verirler

ceza_05

ceza_05

Üye
orjinal rom yüklerken pda'den değil one packageden yapın arkadaşlar hiçbir sorun yaşamazsınız

Oby_

Oby_

Üye
Odin ve aries dosyalarini iyice arastir ve senn telefon icin olan guncelini indir pc ye bu 1.

Pc de bulunan driverinin en guncelini kur bu 2.

Telefonun bataryayi cikar.Biraz bekle ve tak.Sonra download mod tuslarina uzun sure basili tut.

Telefonu farkli bir porttan usb ye bagla.( muhtemelen senn telefon yanlis dosyalar yuzunden brick oldu ).

Olmassa yapacak bisey yok servise ver.Ancak sunu diyeyimki servise bahane arama onlar her turlu anliyorlar bunuda soylym.Zaten bahanelik biseye gerek yok root ettim diyorsun teli.Ben root unroot yaparak 2 kere servise gonsermistim.Sıkinti olmamisti.para falan almadilar.

Üst Alt