Yazmak ya da yazmamak işte bütün mesele bu
Baranbaris Üye Haluk.' Alıntı: Nie? Genişletmek için tıkla ... Ndn o yni onca ksi arasndn ndn o sylsne lutfn xdd
Haluk. Üye brnbrs' Alıntı: Ndn o yni onca ksi arasndn ndn o sylsne lutfn xdd Genişletmek için tıkla ... Anladıysam arabım
brnbrs' Alıntı: Ndn o yni onca ksi arasndn ndn o sylsne lutfn xdd Genişletmek için tıkla ... Anladıysam arabım
Baranbaris Üye Haluk.' Alıntı: Anladıysam arabım Genişletmek için tıkla ... Ahahahah internetten gordugum bi sozdu onemsiz ya
Haluk.' Alıntı: Anladıysam arabım Genişletmek için tıkla ... Ahahahah internetten gordugum bi sozdu onemsiz ya
Haluk. Üye brnbrs' Alıntı: Ahahahah internetten gordugum bi sozdu onemsiz ya Genişletmek için tıkla ... Neden önemsiz?
brnbrs' Alıntı: Ahahahah internetten gordugum bi sozdu onemsiz ya Genişletmek için tıkla ... Neden önemsiz?
Baranbaris Üye Yani neden ona soruyosun neden baskasina degil anlaminda ama daha cok eglence olsun diye soyledim
Haluk. Üye anil41kocaeli' Alıntı: bakim haluk arap olmuşun Genişletmek için tıkla ... Neden arap olayım
Haluk. Üye brnbrs' Alıntı: Yani neden ona soruyosun neden baskasina degil anlaminda ama daha cok eglence olsun diye soyledim Genişletmek için tıkla ... Neden söyledin
brnbrs' Alıntı: Yani neden ona soruyosun neden baskasina degil anlaminda ama daha cok eglence olsun diye soyledim Genişletmek için tıkla ... Neden söyledin
Baranbaris Üye Haluk.' Alıntı: Neden söyledin Genişletmek için tıkla ... Eglence olsun diye dedim ya.