Eylül ayına doğru telefon alıcam kararsızlıktan ölücem

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Eylül ayına doğru telefon alıcam kararsızlıktan ölücem
Merhaba arkadaşlar wonder kullanıyorum şuanlık fakat yetmiyo artık bana.
Limit 1,000 olmadı 1,100

Lumia 920 'ler 3 tane 2.el buldum 900-950 tl küsür.
s3lere bakmadım
aklımda şuan s3 ve lumia 920 var ne yapıcam bilmiyorum inanın aklım çok karışık.

Lumia 920 de uygulama sıkıntısı var diyolar doğru sistem yeni yavaş yavaş geliyo.
benim için stabil olması önemli, s3 güzel cihaz fakat 3-4 uygulama yükleyince sapıtıyor aslında telefonuda suçlamak yanlış uygulamaların ****** yüzünden telefonuda allak bullak ediyo. ios çok pahalı onlara param yetmez.
Lumia serisini bir kesim beğeniyo bir kesim beğenmiyo aklım çok karıştı stabillik benim için önemli oyun manyağı değilim ben
sosyal ağ ( twitter,instagram,whatsapp vs.) arada bi kaç oyun yüklerim oda arada yani.

lumia 920'nin fiyatı düşer diye düşünüyorum niye derseniz 1020 ve 925 çıkıcak diye duydum yani öyle şuanki fiyatı 1,399 // 1,200 küsüre inerse almayı planlıyorum s3 de eylül ayına kadar 1,000 1,100 küsüre iner :S ama şimdi ne yapayım kafam çok karışık :/

Buğra

Buğra

Admin
Lumia alma android al derim o butceye nexus 4 iyi gider :spr

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Lumia alma android al derim o butceye nexus 4 iyi gider :spr

Android'de uygulama sorunu var, sıkıntıdan kastım uygulamalar dandik.

Twitter,Whatsapp,İnstagram,Vine ve sayamadım binlerce favori uygulama şuan hala güncelleniyo hep bir eksiği var telefonun ne kadar iyi olursa olsun android uygulama sıkıntısı yüzünden sistem kasıyo ve buda benim canımı sıkıyo bu yüzden lumia serisini düşünüyorum stabil uygulamalar az fakat öz .

Buğra

Buğra

Admin
Android'de uygulama sorunu var, sıkıntıdan kastım uygulamalar dandik.

Twitter,Whatsapp,İnstagram,Vine ve sayamadım binlerce favori uygulama şuan hala güncelleniyo hep bir eksiği var telefonun ne kadar iyi olursa olsun android uygulama sıkıntısı yüzünden sistem kasıyo ve buda benim canımı sıkıyo bu yüzden lumia serisini düşünüyorum stabil uygulamalar az fakat öz .
Bir sey soyleyeyim mi wp'de onlarin cogu yok bile birak sorunlu olmasini gelse bile onlarda sorunlu olacak

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Nexus şuan listemde 2.sıraya geldi ama araştırmaya devam edicem :/
Önerisi tercihi herşeye açığım arkadaşlar.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
iPhone 4 al benim s3ten hızlı

best1905

best1905

Üye
lumia benim gözümde çöp androidde uygulama yok demişsin çok güldüm wp de hiç yok ozaman nokia telefonların hepside aynı hep dandik yapabileceğiniz şeyler sınırlı kasmayan telefon istiyorsan gidersin 2000 tl ye appple alırsın

mcnpl4

mcnpl4

Üye
androidde bi tek facebook sikintili. bi de s3 sapitmiyor yanlisin var. benim gorusum wpde daha kaliteli uygulama oluyor ama yavas cikiyor ve ucretli.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
2000 tl vericek olsam buraya konu açmam senin kadar benimle bilgim var rahat ol.

sınır 1 milyar 1,100 yazdım yukarıda.

android de uygulama sıkıntısı yok yanlış okumayın uygulama sorunu var , uygulamalar tam olarak stabilleştirilemediği için buda android sistemi sapıttırıyo android sisteme lafım yok google play tamamiyle sorunlu .
facebook değil ssadece sorunlu olan demekki kullanmıyosunuz...

twitterda fotoğraf yükleme sorunu var
whatsappda mesajların iletilme sorunu var
instagramda fotoğrafı çekince düzenlerken kapatılıyor.
vine de videoları çekiyosunuz ama yükleyemiyosunuz kaliteyi 0'a çekiyo ..

facebook zaten söylemiyorum bile.
bunlar sadece benim kullandığım ve android bu kadar büyük bir işletim sistemi iken neden uygulamalarna önem verilmiyo bu beni üzüyor işte..

lale63

lale63

Üye
Bak kiz arkadasim lumia 920 den s3 miniye dondu o kdr soyluyorum yani en kotu android wpden iyidir

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
1000tlye 4s bulabilirsen 4s al

kapakli511

kapakli511

Üye
s4 mini al kesinlikle

mcnpl4

mcnpl4

Üye
twitter ve whatsapp sorunum olmadi suana kadar.

- - - Eklendi - - -

madem bu kadar kotuledin sormana gerek yok wp alirsin

best1905

best1905

Üye
2000 tl vericek olsam buraya konu açmam senin kadar benimle bilgim var rahat ol.

sınır 1 milyar 1,100 yazdım yukarıda.

android de uygulama sıkıntısı yok yanlış okumayın uygulama sorunu var , uygulamalar tam olarak stabilleştirilemediği için buda android sistemi sapıttırıyo android sisteme lafım yok google play tamamiyle sorunlu .
facebook değil ssadece sorunlu olan demekki kullanmıyosunuz...

twitterda fotoğraf yükleme sorunu var
whatsappda mesajların iletilme sorunu var
instagramda fotoğrafı çekince düzenlerken kapatılıyor.
vine de videoları çekiyosunuz ama yükleyemiyosunuz kaliteyi 0'a çekiyo ..

facebook zaten söylemiyorum bile.
bunlar sadece benim kullandığım ve android bu kadar büyük bir işletim sistemi iken neden uygulamalarna önem verilmiyo bu beni üzüyor işte..

O zaman git al nokiayi telefonum bozuldu garantiye verdim diye gelme buraya ayrica facebook hatasiz calisiyor sen gidip en kotu android telefonlarda calistirisan tabi hata verir xda yeter andoide emin ol tum wp telefonlarini toplasan bi s3 etmez

- - - Eklendi - - -

O zaman git al nokiayi telefonum bozuldu garantiye verdim diye gelme buraya ayrica facebook hatasiz calisiyor sen gidip en kotu android telefonlarda calistirisan tabi hata verir xda yeter andoide emin ol tum wp telefonlarini toplasan bi s3 etmez
Git blackberry al oyun manyagi degilsen stabillik onemli demissin ios en stabil sistemdir lumia 920 dedigin telefonun bataryasi arka kapagi acinca dusuyor o kadar dandik marka nokia illa wp8 diyorsan git htc al.

0343434

0343434

Üye

- - - Eklendi - - -

Git blackberry al oyun manyagi degilsen stabillik onemli demissin ios en stabil sistemdir lumia 920 dedigin telefonun bataryasi arka kapagi acinca dusuyor o kadar dandik marka nokia illa wp8 diyorsan git htc al.
Arkadaşım Nokia Lumia 920 nin arka kapağı ne zaman açılır oldu bilmiyorum.Eminim ki sen 820 yi kastetmiştirsin.Ayrıca stabillik açısından wp,androide bin basar.512 mb ram ile s3 den daha az kasma yapıyor.Uygulamalar konusunda Nokia tüm desteğini vermiş durumda.Nokia ne zaman dandik oldu,hala en yeni teknolojilerle geliyor.Bir kere düştü bir daha aynı hatayı yapmaz merak etme.Ayrıca arkadaşın istediği şekildeki uygulamaların çoğu geldi.Sadece bir iki tanesi yolda.Nokia'nın N8'e çıktığından beri verdiği desteği hiç bir firma vermemiştir.Bence Lumia 920 en mantıklı olanı.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

seçeneklerimin arasına blackberry sokmadım zaten ben :) 920'nin arka kapağı sabittir açılmıyo yanlış bilgi ediniyosun buraya gelip yorum yazıyosun :)

Berk E.

Üye
Nexus 4 kesinlikle ;)

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Hocam ilk telefonunuz nokia ise susunuz ve nokiayı karalamayınız siz kendi alacağınız telefonlarda kendi kararızı veriniz ve insanları yanıltmayınız sadece öneri veriniz karalama kampanyası başlatmayınız

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

Üst Alt