Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeDiscovery Mi ? Casper Mı
Sponsorlu Bağlantılar
Ccihat67
Üye
Konu Sahibi
Discovery Mi ? Casper Mı
Discovery mi yoksa Casper vıa A3216 mı almalıyım ? bu hafta almam lazım ve discoveryi hiç bi yerde bulamıyorum casper hakkındada fazla bilgim de yok yardımcı olun arkadaşlar varmı stokta olan güvenli bi site ?
hikmet366
Üye
discovery bence
foreverthe
Üye
Discovery.
Buğra
Admin
Tabiki discovery çünkü vasper via daha pahalı discvoery'den ve ekran çözünürlüğü daha düşük bunun haricinde neredeyse aynı sayılır özellikler
Ccihat67
Üye
Konu Sahibi
Discovery bulamadık babamda başka telefon al dedi ve daha pahalıya casper siparişi verdik 2 dk önce
Saolasın köye gidicem bugün yada yarın almam lazımdı babam kaşındı o telefon yok başka al felan bende ilk gördüğümü aldım inşallah pişman olmam he parça sorunu olurmu ?
-efşan
Üye
Hayırlı olsun.
İyi karar.
hikmet366
Üye
hayırlı olsun ne diyelim
Samet.25
hayırlı olsuda acele karar vermişsin insallah pişman olmassın sonucta aldımmı en kötü 1 2 sene kullanıcan
Saolasın köye gidicem bugün yada yarın almam lazımdı babam kaşındı o telefon yok başka al felan bende ilk gördüğümü aldım inşallah pişman olmam he parça sorunu olurmu ?
İyi yapmışsın ben de, casper alma donanımı dandik demek için girmiştim konuya, sipariş verdim yazısını okuyunca dedim : "tüh, yazık olmuş"
İnşallah, gmd pişman etmez