Minecraft PE mod kurma ve bütün modlar

Sponsorlu Bağlantılar

alisait07

alisait07

Üye
Modlari kaldirabiliyozmu

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
yanlış anlatım yanlış yol... Bu yöntem oyunu mahveder. önümüzdeki ay mod ve texture kurmayı anlatıcam.

yanlis yol falan degil. Lutfen bilmeden konusmayin. Bu modlar 0.6.1 ve alti icin. Dogru anlatim. Ben ve ilk mesajdakiler nasil calistirdi ya?

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
doquqan5

doquqan5

Üye
yanlis yol falan degil. Lutfen bilmeden konusmayin. Bu modlar 0.6.1 ve alti icin. Dogru anlatim. Ben ve ilk mesajdakiler nasil calistirdi ya?

Bana bunları bilmediğimi mi söylüyorsun?!? Smh60 sen ilgilen arkadaşla -_- Bi bildiğimiz var da konuşuyoz arkadaşım :)

- - - Eklendi - - -

Bu sadece 0.6.1 için ben benim yayınladığım gibi kendi apk'lerini yapmak isteyenleri uyardım. 0.6.1 için doğru fakat artık işler değişti. Bu son sürüm için yanlış yol...

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Modlar tam olarak ne ise yarıyor

123emin987

Üye
:tşk:

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

firostr

firostr

Üye
Patchz diye bir klasor yok

adamolungm

Üye
Kardeş lütfen yardim edermisin apply changes deyince hata veriyor neden

duhust1

duhust1

Üye
Bu kadar karmasaya ne gerek var anamadim ... paylasim iyi ama 0.10.4 geldi sen hala 0.70 in altinda calisir diyorsun simdi mod kurma yi oncelikle blocklauncher ile yapicaz isin su kismi indirecegimiz modun o surume uygun olmasi gerisi zaten kolay size onericegim programlar sunlar

BlockLauncher (modu kurmak icin)
Mods Minecraft Pe Pro (modu indirmek icin)
simdilik bu kadarini soyliyim kalanini konuyu acan arkadas anlatsin (o konuyu kurdu o duzenlesin :D)
Not:arkadas eger anlatmazsa 1 2 gune acarim saglam bi konu :D

Yıkıcıadam

Yıkıcıadam

Üye
Harika

Üst Alt