Dark Avenger v1.1.3 (Sınırsız Altın - Unlimited Gold)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Dark Avenger v1.1.3 (Sınırsız Altın - Unlimited Gold)

Yenilikler:
1. 20 brand new themed stages are added!!
2. The max level is now at Lv.60. Forging level has been expanded. More difficulty levels in Boss Raid mode are added. And! New items are available at the Shop.
3. Collect Metals to acquire Ancient items, higher than Legend items.
4. Select the starting floor at the Infinity Tower. Other convenient features are added!

Anil-D

Anil-D

Üye
:tşk:

troy25

troy25

Üye
teşekkürler dostum ben dün gece buldum 1.1.3 ü modu.ama siteye bir türlü ekleyemedim sen eklemişsin eline sağlık

volkanik38

volkanik38

Üye

kaptanedi

kaptanedi

Üye
Eline saglik kardeş iyi ki varsınız:tşk:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
:rica:

blackwolf33

Üye
Saol kardeş benim para ihtiyacım yokta gem lazım yinede eline saglık

lort61

Üye
bu oyunun gem hilesini bulamadık gitti. demekki yaşlandık :)

elbet012

Üye
böyle saçma oyun gormedım ben 1 aydır item topladım 14 lwl daht mahc giriyordum ve baya puan kazanmıştım ama bugun bı baktım 29 lwl arasına atıyor benı durduk yere neden oyle oldu anlıyamadım hıcbır ıtem degısıklıgınıde yapmamıştım

lort61

Üye
size gem hileli offline mod apk veriyorum fakat ben gem harcayamadım hata veriyor. eger biri düzeltip tekrar paylaşırsa yada gem harcamayı becerirse bize söylesin... burdan idirebilirsiniz

elbet012

Üye
ofline olarak gem işe yaramas ki online lazım :D

- - - Eklendi - - -

beyler bu daht mach tam herseyımle anlayan varmı ? melesela gem ile alınan lwl 1 sılahları alsak 14 lwl ler arasıına gırermıı yada elbise

bayramalex

bayramalex

Üye
5. bölümde bi boss geliyor ondan sonra telefon kapanıyor çözümü yok mu bunun

mürteza16

mürteza16

Üye
yenilikleri turkce yazsan daha iyi olurdu

shankar1

Üye
mürteza16

mürteza16

Üye

bayramalex

bayramalex

Üye
Ya deli oldum telefonu formatladim hep ayni hatalar var bi anlam veremedim.oncedende oynuyordum telefonm ayni

biri yorum yapmış oyuna boss geldiğinde yanınıza yaklaşmasina izin vermeyin uzaktan öldürun sorun kalmıyor demiş.ben oyunu silmiştim bi dene olursa eğer tekrar yüklerim

vrl65

Üye
abi hile nasil inecek yaa

sarp31

Üye
internet açıkken oyunu açamıyorum güncelleme gösteriyo google play açıyor fakat orda güncelleme yok oyunu kaldır yada aç var nasıl yapıcaz bi türlü çözemedim bilen var mı acaba ?

Üst Alt