Hard Diskler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Hard Diskler
Arkadaşlar taaa lise zamanında hazırladığım bi HDD ile ilgili slaytı sizinle paylaşmak istyrum. Belki işinize yarar. Basit ve kısa anlatımlı.

• Beğen
Tepkiler: kKORAY06

enigma

enigma

Üye
teşekkür ederim . hemen indirdim ve ezberlemeye başladım. keşke anlatımı buraya kopyalayıp burda anlatsaydın sabit konu bile olur okadar etkili ve bilgi verici

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
içeriği kopyalasaydım çok uzun olurdu. malum forumlarda uzun yazıları okumaya üşeniyoruz. hem sayfalar arası bağlantılarda olduğu için navigasyonda bozulabilirdi

ama bu şekilde de üst konu olabilir. ilginiz için teşekkür ederim

Nazy

Nazy

Üye
Güzel Bir Kaynak Chona
Tebrik Ederim:oke:

enigma

enigma

Üye
merak eden ilgili yazıyı sonuna kadar okur kardeş. boşuna gözleri 4.75 yapmadık. benim anlamadığım adamın arabası olur kaputu açıp bakmaz. bilgisayarı olur ya bu nasıl çalışıyor demez. adam bilgisayarı kapatmayı bilmez ama eve internet alır. bu nebiçim iş yaw?
mesela bilgisayarda bi uyarı çıkar cevap ya evettir yada hayır virusle tanışmış olanların hepsi yazıyı okumadan hayırı tıklar. virusle tanışmamış kullanıcı eveti tıklar. ikisindende haberi olmayan sağ üst köşedeki kırmızı çarpıyı tıklar.
günün notu : bilgisayar görsel bir cihazdır. sizinle iletişim kurmasının tek yolu metindir. ne dediğini anlmak isitiyorsanız OKUYUN.

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
merak eden ilgili yazıyı sonuna kadar okur kardeş. boşuna gözleri 4.75 yapmadık. benim anlamadığım adamın arabası olur kaputu açıp bakmaz. bilgisayarı olur ya bu nasıl çalışıyor demez. adam bilgisayarı kapatmayı bilmez ama eve internet alır. bu nebiçim iş yaw?
mesela bilgisayarda bi uyarı çıkar cevap ya evettir yada hayır virusle tanışmış olanların hepsi yazıyı okumadan hayırı tıklar. virusle tanışmamış kullanıcı eveti tıklar. ikisindende haberi olmayan sağ üst köşedeki kırmızı çarpıyı tıklar.
günün notu : bilgisayar görsel bir cihazdır. sizinle iletişim kurmasının tek yolu metindir. ne dediğini anlmak isitiyorsanız OKUYUN.

kardeş haklıısn bu arada belirtmem lazım benim gözlerde 2 derece :D okumaktan oldu sanırım. millet olarak okumuyoruz merakda etmiyorz tabiri caizse hazırcımıyız neyiz biraz?

enigma

enigma

Üye
hazırcı değilde fazlasıyla üşengeç desek iyi olur. daha 2 saat önce bir arkadaşım 8 aydır kullandığı laptopunun FN (fonksiyon) tuşunu keşfetmiş, bu mevzu biraz aklımda kaldı ordan patladım :D

kurt bey

kurt bey

Üye
kardeş haklıısn bu arada belirtmem lazım benim gözlerde 2 derece :D okumaktan oldu sanırım. millet olarak okumuyoruz merakda etmiyorz tabiri caizse hazırcımıyız neyiz biraz?
biz milletçe araştırmak için illaki ihtiyaç duymayı bekleriz. Lazım olursa bişey buluncaya kadar bıkmadan usanmdan araştırırız. yok eğer lazım değilse hayrına bi göz atmak bile fazla geliyo bazen:ehe

dj_falcon

dj_falcon

Üye
tşk kardes

enes442

enes442

Üye
tesekkürler bende indircem

Anıl Umut

Emekli Yönetici
aydınlatıcı bilgiler sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt